Sunt emotii uriase in semifinala de la Roland Garros, unde Simona Halep o infrunta acum pe Karolina Pliskova, o adversara de temut din Cehia.  Si are toate sansele sa se califice in finala: ieri, romanca a ingenuncheat-o pe ucraineanca Elina Svitolina printr-o revenire spectaculoasa.

La Constanta, toata lumea a ramas uluita de intorsatura pe care a luat-o jocul de ieri.

"Meciul de ieri l-am trait cum n-am mai trait multi ani emotie intr-o competitie sportiva. Am stat in picioare in birou, a venit o colega si mi a spus ca Simona manaca bataie. Am deschis televizorul si am zis doamne, ce se intampla cu Simona? In setul 3 mi s-a parut incredibil cum a putut sa joace", ne-a spus Andrei Szemerjai, directorul LPS

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

LA UN PAS DE FINALA!

Si totusi, a reusit sa se califice! Chiar acum romanca se lupta pe teren pentru victoria care o poate aduce in varf. In reusita ei crede cu tarie si directorul liceului unde a invatat Simona.

  "Daca va ridica trofeul deasupra capului o sa umplem toate holurile si clasele, pentru ca este o performanta extraordinara.", a mai spus directorul Liceului cu Program Sportiv.

Ramane de vazut daca Simona- locul 4 mondial- va iesi triumfatoare din semifinala. Cert este un lucru- calificarea de ieri este recompensata la Roland Garros cu peste 500 de mii de euro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si