Agitatie mare in randul tinerilor domni. Emotionati, au strans cu putere florile in maini, si-au luat inima in dinti si s-au dus catre bancile fetelor. 

"Este ziua lor si ma gandeam sa le aduc si eu pentru ca de ziua baietilor sunt sigur ca si ele ne vor aduce cadouri si zic ca acum trebuia sa le aduc si eu lor."

, spune un copil.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Este ziua femeii deci toate fetele din aceasta lume sunt sarbatorite", ne spune altcineva.

"Am auzit ca o sa vina si ziua barbatului si de abia astept. Pentru ca la randul nostru ne aduc si fetele cadouri cum le-am adus si noi de 8 martie si de 1 martie", spun barbatii care asteapta surprizele de maine. 

CUM S-A SARBATORIT ZIUA FEMEII IN PRIMARIILE DIN ROMANIA

De ziua femeii, au petrecut si domnii. In primarii, numai atmosfera de munca nu a fost astazi. Doamnele au fost rasfatate cu flori si cadouri, iar domnii au fost invitati la masa de sarbatorite.
 
Cu o floare nu se face primavara, dar cu pizza, DA! Un adevarat ospat a fost astazi in sediul primariilor.
Mese imbelsugate si voie buna, ca doar odata pe an este Ziua femeii. 
 
Rasfatate, nu gluma! Parfumuri dar si multe flori au primit angajatele primariilor de la edilii atenti.
 
Nu toate angajatele primariilor au fost insa la fel de rasfatate. 
 
PETRECERI CU MUZICA SI VOIE BUNA
 
Doamnele si domnisoarele au dat startul petrecerilor de 8 martie cu un pahar inchinat in cinstea lor. Fara partenerii de viata, dar cu un chef nebun de distractie, sarbatoritele au incins ringul de dans cu ocazia Zilei Internationale a Femeii.
 
De 8 Martie, multe doamne si domnisoare si-au spus clar si raspicat: Astazi... fara barbati! Elegante, dar si rasfatate cu cele mai delicioase bucate, s-au distrat de minune…
 
Raluca Dragoi le-a cantat si le-a incantat pe doamne, dar a avut si o grija! A  stat departe de mancare "A inceput dieta tocmai de 8 martie. O data cu venirea primaverii pt ca trebuie sa ne dam mai multa atentie fetelor. Imi place sa-mi traiesc viata asa cum vreau. Pe o mie de femei eu nu ma dau", spune solista. 
 
Neinsotite, dar cu o pofta de distractie de zile mari, fetele nu s-au dat plecate acasa pana dimineata…. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si