Liviu Dragnea nu va mai beneficia de vizite conjugale din partea iubitei lui, Irina Tănase. după intrarea în vigoare a unui decret referitor la măsuri de siguranță în contextul epidemiei de coronavirus în penitenciarele din România. Hotărârea este valabilă pentru penitenciarele din toată țara și are un caracter temporar. Liviu Dragnea se află în spatele gratiilor din luna mai a anului trecut și are de ispășit o pedeapsă de 3 ani și jumătate de închisoare.

Irina Tănase, iubita fostului lider PSD i-a rămas fidelă acestuia.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Epidemia COVID-19 a dat peste cap funcționarea penitenciarelor din România și a creat reguli extrem de stricte referitoare la modul în care deținuții primesc vizite din partea apropiaților. Aceștia nu mai au voie să primească pachete de acasă, frecvența vizitelor este una mai redusă și se realizează doar cu un dispozitiv de separare, orice tip de contact fizic cu persoanele din exteriorul închisorilor fiind interzis. De asemenea, permisiile de ieșire din penitenciare au fost suspendate.

Aceste norme au stârnit deja o adevărată revoltă la penitenciarul din Satu Mare, acolo unde deținuții au incendiat saltelele, iar în urma incendiului, trei dintre aceștia au murit.

Vestea bună este că Liviu Dragnea va putea să ia legătura mai des cu Irina prin intermediul telefonului sau prin Internet. Pentru a preîntâmpina incidente precum cel de la Satu Mare, s-a decis ca persoanele private de libertate să aibă dreptul să-și petreacă mai mult timp în fața computerului și la telefon.

Citeste si: Cuscrul preot al lui Liviu Dragnea este bolnav! Părintele Dionis Tătulescu are o boală care afectează coloana vertebrală!

Liviu Dragnea spera să iasă mai repede din închisoare

Tot din cauza epidemiei de coronavirus, Liviu Dragnea ar putea rămâne mai mult timp în spatele gratiilor. La sfârșitul lunii ianuarie, el a depus o cerere de suspendare a pedepsei la Tribunalul București, însă dosarul a fost transferat la Înalta Curte de Casație și Justiție. Cel mai probabil, cazul lui Dragnea nu va avea prioritate, nereprezentând o urgență și sunt șanse mari ca acesta să ajungă pe rol cel mai devreme la începutul acestei veri.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si