Close sidebar
Close sidebar

Cum explica specialistii iubirea care nu tine cont de diferenta de varsta. Mare atentie, doamnelor, pentru ca urmeaza o perioada numai buna pentru casatorii

Este incredibil cum explica specialistii iubirea dintre presedintele Frantei si a lui sotie, in ciuda diferentei uriase de varsta! Poate vor fi mai multi in aceasta situatie, pentru ca incepe o perioada numai buna pentru casatorii, spun specialistii.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

El este foarte tanar si ea mult mai batrana, cu toate acestea declara cu mana pe inima ca se iubesc ca-n povesti. Vorbim despre presedintele Frantei si a lui sotie. Cum explica specialistii aceasta iubire este absolut incredibil!

Psiholog Lorena Diaconescu: "Atunci  cand facem alegeri nu ne gandim la standardele impuse de societate De multe ori se pune problema ca poate fi o anomalie sau un comportament deviant dar trebuie sa stim ca atunci cand facem alegeri tindem sa ne indreptam catre persoanele mature de la care avem de invatat sau care ne pot raspunde unor anumite nevoi"

Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Afla ce exercitii rapide sa faci pentru a avea un trup perfect vara asta, dar si care sunt sansele sa va logoditi anul asta, de la specialistul in feng shui.

Urmareste materialul integral:


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI