Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Cu ce culori împodobim brandul de Crăciun în 2021? Tendinţe pentru decorurile de sărbătoare

Cu ce culori împodobim brandul de Crăciun în 2021? Anul acesta nu mai trebuie să țineți cont de ce este la modă în materie de decorațiuni de Crăciun. Puteți să amenajați decorul de sărbători in concordanță cu nuanțele casei. Pentru un efect cu totul special, specialiștii recomandă brazii realizați din cetină, care îi înlocuiesc cu succes pe cei naturali. Cât despre obiectele pentru împodobit puteți să folosiți flori din bumbac și conuri.

Andreea Stoica,

Cum împodobim bradul de Crăciun în 2021? Ce culori alegem în acest?


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cu ce culori împodobim brandul de Crăciun în 2021? Floristul Nicu Bocancea ne oferă o serie de sfaturi utile privind tendinţele din acest an.

"Aici avem un brad nobilis din cetina de brad consturit pe un suport metalic pe care apoi ansamblam aceasta cetina in functie de interiorul spatiului unde vine amplasat", spune floristul Nicu Bocancea.

Bradul ansamblat din cetina inlocuieste cu usurinat bradul natural.

Cu ce culori împodobim brandul de Crăciun în 2021? Roz şi auriu

Bradul pe care floristul Nicu Bocancea il decoreaza astazi este pentru o familie în care abia s-a nascut o fetita. Deci un eveniment special pentru care pomul de Craciun are o cromatica roz si auriu.

"Mergem intr-o zona intr-o cromatica e sampanie cu putin tenta de rozeuri mici.

acum incepem cu florile de bumbac, cu conurile bineinteles puneti instalatia prima si incet incet veniti cu restul decoratiunile", explică Nicu Bocancea.

Citeste si: Când se merge cu Steaua în 2021? Tradiţii şi colinde de Crăciun

Bradul astfel realizat rezista chiar si dupa data de 20 ianuarie.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"In primul rand ce des este din cauza suprapunerii de cetina pe care o punem asa solzat, este ca un con perfect si il avem asa pana de Sf Ion si chiar dupa", conform floristului.

Cum împodobim bradul de Crăciun în 2021? Ce culori alegem în acest?

"Iar cromtic mergem cu texturi diferite cu bumbacul alb cu conurile care sunt cu maro", continuă acesta.

Citeste si: Câte zile mai mult până la Crăciun? Pe urmele lui Moş Crăciun: Google a lansat Santa Tracker

Cum decorăm masa pentru Crăciun în 2021?

Dupa ce bradul este decorat, a venit randul mesei de Craciun sa fie organizata ca la carte.

"Aici avem o masa decorata pentru Craciun in cromatica de rosu, bineinteles sa nu lipseasca verdele de la brad si putin negru. Crengutele ilex nu ar trebui sa lipseasca de pe mesele de sarbatori", precizează Nicu Bocancea.

"Avem ilexul pe care l-as recomanda pentru perioada asta a Craciunului sa nu lipseasca in fiecare casa cateva fire, sunt bobitele astea rosii", explică el.

Cromatica cea mai potrivit este de nuante de argintiu auriu, alaturi de clasicele culori rosu si verde.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cum împodobim bradul de Crăciun în 2021? Ce culori alegem în acest?

Citeste si: VIDEO| Scrisorile copiilor la care Moș Crăciun nu ajunge niciodată: „Moșule, aș dori să-mi aduci cadou pe tatăl meu, dar știu că nu se poate...”- Reportaj EXCLUSIV Știrile Kanal D

"Brad argintiu, lumanari rosii si ne-am jucat cu cromatica asortat cu putin auriu se asemenea pentru Craciun e foarte recomandat. masa sa fie lunga gen file. mici detalii daca observati avem capace de la ghidenele din parc culese de copiii mei. Bobitele de la ilex, pentru ca atunci cand le curatati, mai cad cateva si le luam si le punem intr-o farfurioara inntr-o lumanare", mai spune Nicu Bocancea.

Conform lui, tacamurile, de asemenea, sunt aurii si cu mici detalii de negru care se potrivesc foarte bine cu farfuriile.

"Servetul este legat cu un snur micut de piele negru... Nu trebuie sa lipseasca vinul rosu, voia buna si e o masa in familie", a incheiat Nicu Bocancea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI