Close sidebar
Close sidebar

Cum incearca Biserica Ortodoxa din Moldova sa incurajeze natalitatea: "Al patrulea copil nascut intr-o familie va fi botezat de Mitropolitul Vladimir!"

Mitropolia Chisinaului si a integii Republicii Moldova a "scos pe piata" o promotie prin care se incurajeaza natalitatea in randul unei familii.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ei au anuntat ca fiecare al patrulea copil nascut intr-o familie va fi botezat de IPS Vladimir. "Indemn crestinii sa nasca cat mai multi copii. Personal, voi increstina in Catedrala copiii nascuti incepand cu al patrulea, iar daca Dumnezeu imi va da sanatate, tot eu ii si voi cununa", se arata in mesajul IPS Mitropolitul Vladimir, noteaza cei de la Unimedia.info.

IPS Vladimir a savarsit deja prima taina a botezului pentru un astfel de copil, pentru pruncul Matei, al patrulea copil din familia Protoierului Vadim Iarovoi, clerci al Manastirii cu hramul Sf Mare Mucenic Teodor Tiron.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: S-a apucat de sală la 70 de ani și a slăbit 36 de kg. Acum, Joan e influenceriță de fitness și face senzație pe internet- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI