Paul Lambrino vrea să evite extrădarea în România! Avocatul său a vorbit despre cele întâmplate și a subliniat faptul că acesta a fost chiar umilit, informează Adevărul.

Ce făcea Paul al României în Malta?

De asemenea, avocatul a spus că "nu va lăsa nicio piatră neîntoarsă în tentativa sa de a dezvălui corupția" din țara noastră. Duminică, Paul al României, în vârstă de aproape 76 de ani, a fost arestat în Malta, în baza unui mandat european.

El partici la un eveniment organizat de Cavalerii de Malta, pe insulă, moment în care a fost" umilit în prezența unor demnitari din toată Europa", menționează avocatul.

Avocat Paul al României

El este Paul al României.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Luni, i-a fost refuzată eliberarea pe cauțiune din cauza acuzațiilor grave. Inspectorul Roderick Spiteri a prezentat documente, inclusiv un mandat european de arestare, copii digitale ale hotărârilor judecătorești și a certificatului procurorului general care a autorizat cererea, mai scrie sursa citată mai sus.

Chiar dacă a recunoscut identitatea lui Paul Philippe și acuzațiile aduse, el a spus că" aceste documente au fost motivate politic". Totodată, Jason Azzopardi a justificat sistemul judiciar din România pentru eșecul său sistematic, arătând o decizie a Curții de Apel din Paris.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

" Acest lucru arată modul în care o țară europeană serioasă, și anume Franța, a tratat cererea ilegală de arestare a acestui domn", a spus avocatul.

Citește și: Au vrut să intre ilegal în România, dar au fost prinși de polițiști. Unde se aflau ascunși șase cetățeni străini?

Când va fi audiat Paul Lambrino?

Prințul s-a arătat disponibil să semneze carnetul de cauțiune de mai multe ori pe zi, însă instanța a respins cauțiunea.

" Prințul Paul nu este membru al ordinului nostru și nu a fost niciodată invitat la niciunul dintre evenimentele noastre", a declarat ambasadorul Ordinului Suveran, Augusto Ruffo di Calabria, potrivit Times of Malta. În prezent, el este în custodia autorităților din Malta, în arest preventiv, iar cazul său va fi audiat pe data 9 mai.  

Avocat Paul al României

Imagini cu Paul Lambrino.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Când va fi extrădat Paul Lambrino? Fiul nelegitim al regelui Carol al II-lea era în vacanța în Malta, alături de soție

Paul Lambrino are de executat 3 ani și 4 luni de închisoare, fiind găsit vinovat de trafic de influență, spălare de bani și dare de mită într-o schemă de restituire și vânzare ilegală a unui teren de lux.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si