Un numar urias de romani care lucreaza in strainatate se intorc luna aceasta in tara, iar politstii din Bihor au sarit in ajutorul soferilor care trec prin Vama Bors.

Romanii din diaspora au avut parte de o surpriza placuta din partea oamenilor de ordine: au primit gratis apa si cafea dar si un „bine ati venit acasa”. Este o actiune care a avut loc in urma cu cateva zile, cand la Bucuresti conducerea Politiei Romane incerca sa rezolve criza soferului anti-PSD.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Actiunea din Bihor nu are legatura cu incidentul de la Bucuresti, spun initiatorii ei. Politstii spun ca au de gand sa repete campania si in decembrie, atunci cand romanii se vor intoarce din nou in umar mare acasa, pentru sarbatorile de iarna.

Foto: infooradea.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si