Fie că vrei să îți vinzi mașina că presimți că vor urma mai multe cheltuieli, fie că te-ai plictisit de aceasta sau că pur și simplu vrei o mașină cu o tehnologie mult mai nouă, e bine de știut ce ar trebui să faci pentru a o vinde cât mai rapid și fără a ieși pe minus. Nu oricine este un as al vânzărilor, dar respectând câteva reguli de bază ai șansă să vinzi rapid mașina veche.

Șansele tale cresc dacă ții cont de sfaturile noastre.

Citeste si: Cum poţi verifica online dacă ţi-a expirat RCA-ul?

Rezolvă problemele majore ale mașinii

Orice cumpărător va dori să verifice că toate sistemele mașinii, până la ultimul bec, funcționează ireproșabil. În plus, va inspecta cu ochi critic fiecare suprafață și fiecare detaliu, gata să ceară o reducere de preț pentru fiecare nod în papură. Prin urmare, merită să rezolvi preventiv toate micile probleme care pot să-ți strice vânzarea.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Mașina trebuie să lucească

Spală mașina și fă-i un detailing, trebuie să lucească

Prima impresie este cea care contează întotdeauna, așa că mai bine dă-ți silința și aranjează-ți mașina cum trebuie, îi poți face chiar și un mic detailing la interior. Dacă vei reuși să impresionezi cumpărătorul prin aspectul impecabil, acesta ar putea uita chiar și să verifice mașina la un mecanic. O mașină îngrijită dă încredere cumpărătorului.

Pune la punct istoricul de service a mașinii tale

Nu uita că trebuie să completezi mereu în cartea de service, imediat după ce ai făcut o revizie sau ai schimbat vreo piesă de pe mașină. Cartea de service trebuie completată la zi cu toate operațiunile desfășurate, de la reviziile periodice la piesele înlocuite. Dacă ai uitat să pui ștampila pe cartea de service, merită să faci un drum pentru a cere o mențiune retroactivă. Dacă ai păstrat și facturile, cu atât mai bine.

Istoricul mașinii trebuie pus la punct[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Ai probleme cu alternatorul? Apelează la BRO CARS Solutions!

Fă-le o ofertă de nerefuzat prietenilor tăi

Prima variantă de cumpătător a mașinii tale ar trebui să fie unul dintre prietenii tăi. Ei reprezintă cea mai bună ”piață”, în special dacă aceștia te cunosc ca automobilist atent și meticulos. Cel mai apropiat lucru de asta este o reclamă în grupurile de pe Facebook în care activezi. Puțin marketing nu a stricat nimănui, așa că străduiește-te să compui un text creativ în care să scoți în evidență punctele tari ale mașinii.

Stabilește prețul corect al mașinii tale

Nu cred că îți dorești să o dai prea ieftin, dar nici un preț prea mare nu este de dorit.

Dacă prețul este mai mic decât media pieței vei atrage doar suspiciuni și atenția samsarilor, care își freacă deja mâinile cu gândul la profitul pe care-l vor face după ce o vor vinde mai scump, cu o cosmetizare minimă. Dacă prețul este prea mare vei avea mult de așteptat până vei găsi un cumpărător care să dea banii respectivi, asta dacă vei găsi vreodată.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Măicuțele care au grijă de mormântul lui Victor Surdu, fostul soț al Angelei Similea, scot la iveală detalii despre locul de veci al politicianului- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si