Close sidebar
Close sidebar

Cum l-a cunoscut Israela Vodovoz pe Liviu! "Era cam baut, altfel nu m-ar fi abordat!" Momentul pare desprins dintr-un film de dragoste!

Relatia dintre Israela si Liviu nu a fost intotdeauna zbuciumata. Regretata afacerista a strans, de-a lungul ultimilor ani ai vietii, amintiri placute alaturi de Liviu.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Israela Vodovoz l-a cunoscut pe Liviu Arteni in 2007, in timp ce era intr-o vacanta in Grecia. Desi a existat un schimb de priviri, Liviu a fost cel care a facut primul pas. Momentul pare desprins dintr-un film romantic, intrucat amandoi se aflau in barul hotelului. Cand a vazut-o, barbatul s-a dus glont la pianist si i-a cerut sa cante o melodie pentru Israela. Gestul a cucerit-o din prima pe regretata afacerista.

"Intr-o seara, Liviu ia cerut pianistului de la bar sa-mi cante o melodie cu dedicatie, dupa care si-a facut curaj si m-a invitat la dans. Era cam baut, altfel nu cred ca ar fi indraznit sa se apropie de mine" declara Israela in urma cu cativa ani.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Israela a fost avertizata de o ghicitoare in cafea ca va intalni marea dragoste, intr-o calatorie. La nici o luna, femeia de afaceri l-a si intalnit pe Liviu, un roman in varsta de 35 de ani, stabilit in Belgia. Prima seara au petrecut-o intr-o atmosfera romantica, cu sampanie, intr-un luxos hotel din Grecia.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI