Un nou episod al serialului “Moldovenii” incepe sambata seara, la ora 20:00, la Kanal D, cu viata aparent linistita a satenilor din Gaurenii de Jos, acolo unde timpul parca nu are rabdare.

Aurica si Maria isi dau atestatul in ale fotbalului, iar sotii lor, Mitica si Ion vor juca in liga mica, cand telecomanda se afla in mainile femeilor. Optiunile acestor cupluri, la televizor, sunt limitate: serial turcesc, pe de-o parte, fotbal, pe de cealalta parte.

Cine va castiga, oare? Se da o lupta crancena, o batalie a sexelor, pe masura ce casa se imparte in doua tabere, iar dialogul intre consateni atinge cote alarmant de amuzante.

Influenta serialelor turcesti ajunge pana in Gaurenii de Jos, localnicii incep prin a grai, pe langa cuvintele moldovenesti, si in limba turca. Padurarul Mitica, scandalizat de influenta ligvistica ce isi face simtita tot mai mult prezenta si in vocabularul satenilor din Gaurenii de Jos, incepe o lupta crancena “inchipuita”.  Acesta merge calare prin sat pentru a da zvon ca aduna oaste pentru batalia cu turcii, intr-un mod pe care insusi Stefan Cel Mare ar fi invidios.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Aventurile primarului Ghita Spagoveanu continua si in acest episod, edilul satului isi ia talpasita din asezarea peste care comanda si vrea sa ajunga la Istanbul, in interes de afaceri. Primarul vrea sa realizeze un film turcesc, chiar in Gaurenii de Jos, si merge in prospectie, chiar in Turcia, de unde, crede el, se poate inspira in realizarea productiei.

Citeste si: Turcu de la Puterea Dragostei, schimbare de look! Și-a făcut apariția cu perucă pe cap

Citeste si: Mariana de la ”Puterea Dragostei”, bătaie și scandal cu fetele din casă: ”Îți dau cu masa asta în cap! O să vină Jador să mă ia”

Nu ratati aventurile satenilor din Gaurenii de Jos, sambata seara, intr-un nou episod al serialului “Moldovenii”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Kanal D a cucerit Prime Time-ul cu serialul turcesc “Gulperi”!

Cum l-au „înviat” “Moldovenii” pe Stefan cel Mare?
Ghita Spagoveanu vrea sa plece la Istanbul; Aurica si Mitica, bataie pe telecomanda

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si