Marius Teicu trebuia sa faca fata unei drame cumplite, moartea fiicei sale, Patricia, care a decedat la doar 41 de ani din cauza unei leucemii. Compozitorul avea o  legatura speciala cu Patricia, la fel si cu ceilalti membri ai familiei.  „Pentru un artist, mai ales unul cu o sensibilitate exacerbata, cum e cazul meu, familia e extrem de importanta. Eu cu sotia si cu fiica mea nu ne-am certat niciodata.

Ei, discutii au mai fost, ca in orice familie, dar certuri, niciodata. Daca m-as certa cu ai mei, as fi un om terminat. N-as mai fi bun de nimic. Sunt dependent de familie, de atmosfera din casa. Si, multumesc lui Dumnezeu, am avut parte de-o familie minunata”, a dezvaluit Teicu intr-un interviu pentru Formula AS. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Acesta a marturisit ca, daca s-ar intampla un eveniment nefericit in familie, ar fi un om chinuit.  „E greu de crezut ca cineva poate sa creeze, cand sufletul ii e torturat, chinuit, nelinistit. Cum sa transmiti altora niste sentimente frumoase si pozitive, cand tu te zbati intr-o drama? Familia e bateria vietii mele”,  a spus Marius Teicu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si