Close sidebar
Close sidebar

Cum mai rezista Marius Teicu fara fiica sa trecuta in nefiinta? Compozitorul a recunoscut ca e dependent de cei dragi: „Cum sa transmiti altora niste sentimente frumoase si pozitive, cand tu te zbati intr-o drama? Familia e bateria vietii mele!”

Marius Teicu trece prin clipe dramatice dupa decesul fiicei sale, Patricia.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Marius Teicu trebuia sa faca fata unei drame cumplite, moartea fiicei sale, Patricia, care a decedat la doar 41 de ani din cauza unei leucemii. Compozitorul avea o  legatura speciala cu Patricia, la fel si cu ceilalti membri ai familiei.  „Pentru un artist, mai ales unul cu o sensibilitate exacerbata, cum e cazul meu, familia e extrem de importanta. Eu cu sotia si cu fiica mea nu ne-am certat niciodata. Ei, discutii au mai fost, ca in orice familie, dar certuri, niciodata. Daca m-as certa cu ai mei, as fi un om terminat. N-as mai fi bun de nimic. Sunt dependent de familie, de atmosfera din casa. Si, multumesc lui Dumnezeu, am avut parte de-o familie minunata”, a dezvaluit Teicu intr-un interviu pentru Formula AS. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Acesta a marturisit ca, daca s-ar intampla un eveniment nefericit in familie, ar fi un om chinuit.  „E greu de crezut ca cineva poate sa creeze, cand sufletul ii e torturat, chinuit, nelinistit. Cum sa transmiti altora niste sentimente frumoase si pozitive, cand tu te zbati intr-o drama? Familia e bateria vietii mele”,  a spus Marius Teicu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI