Close sidebar
Close sidebar

Cum pot fi cumpărate mașinile vândute de ANAF

Mașinile confiscate sunt vândute la preț de chilipir.Fiscul listează anunțuri din întreaga țară cu mașinile confiscate de la persoane care, fie nu și-au plătit dările, fie au antecedente penale.

Diana Puiu,

Cum pot fi cumpărate mașinile vândute de ANAF

[Sursa foto: news.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mașinile confiscate sunt vândute la cele mai mici prețuri, însă nu toată lumea vede o afacere bună din asta pentru că nu au siguranța ce anume se află sub capotă. Cei interesați trebuie să verifice istoricul mașinii, dar și foștii proprietarii pentru a nu avea surprize neașteptate.

Citeste si: VIDEO- ANAF oferă chat-ul pentru contribuabili

Prețul unei mașini pornește de la 895 de lei

Un autoturism AUDI A6 QUATTRO, nepornit de peste 4 ani, are un preț de pornire de 895 de lei.
Un Volkswagen Golf din 2005, cu 240.000 km la bord, cu un preț de start de 6.434 lei. Acestea sunt doar câteva dintre zecile de anunțuri prin care Fiscul scoate la licitație mașini confiscate, rămase sub sechestrul DNA, DIICOT sau al altor instituții de parchet.

"E preț bun...Depinde ce are sub capotă și cât e de vechi, că dacă e o toroapă...Direct la fier..", spune un cetățean.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Chiar dacă sunt confiscate de ANAF, știu că sunt persoane care special le lasă... Știu că sunt mașinile avariate au probleme... Având și datorie... Scăpați-mă!", adaugă un alt șofer.

Citeste si: Ministrul Finanțelor, Adrian Câciu: ,,Vom construi bugetul pentru 2022 fără noi taxe''

Sumele stabilite au fost evaluate de experți 

"Fac o verificare la mașină, dacă mașina a fost răsturnată sau dacă este funcțională din punct de vedere mecanic. Ele au mai fost și la alte persoane. Mașinile nu sunt noi. Probabil că merg pe principiul văzut, plăcut, cumpărat..."

, spune Maria Crețu, manager service auto.

Mașinile scoase la vânzare sunt listate pe site-ul ANAF. Mai departe, cei interesați sunt așteptați să se prezinte în locul stabilit în anunț, la data precizată de reprezentanții Fiscului.

Citeste si: Români înșelați de un val de mesaje false în numele ANAF

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI