Garanteaza fisa medicala pentru pentru permisul auto in 20 de minute. Ba chiar se lauda ca nu depasesc timpul iar in caz contrar iti inapoiaza suma. Este oferta multor cabinete medicale incluse in aceasta adevarata industrie de fabricat astfel de fise. Nimeni nu-si mai aduce aminte când a inceput si nimeni pare ca nu-i poate pune capat.

Urmeaza un material filmat cu o camera ascunsa.

Fisa medicala este obligatorie atunci cand vrei sa obtii permisul de conducere sau atunci cand trebuie sa-l preschimbi. In mod normal, consultatiile dureaza in jur de o ora si jumatate si presupun vizita in cabinetele a sase medici specialisti. Teoretic!

In practica, internetul e plin de centre medicale care elibereaza documentele pe loc sau in cel mult jumatate de ora. Iar unii chiar stiu sa isi faca reclama.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Dupa doua minute de completat formulare, incepe maratonul prin cabinetele specialistilor.

Si in celelate cabinete e la fel de rapid. Mai mult le ia medicilor sa completeze in fise si in registre decat verificarile in sine, care, sunt asa de ochii lumii.

Nu e singurul centru medical cu astfel de oferte. Intr-un alt cartier, o oferta similara.

Astfel cu 150 de lei ai fisa medicala gata in cateva zeci de minute.

Tot doamnele de la receptii ne dau de inteles ca se poate si altfel.

Dincolo de usurinta cu care putem obtine astfel de avize, trebuie sa stim ca nu oricine poate urca la volan. Trebuie sa fim reponsabili si sa nu punem viata noastra sau a celorlalti in pericol.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si