Cum poți petrece Ziua Copilului în aer liber.   Ziua Copilului se sărbătorește în fiecare an pe 1 iunie, iar copiii sunt în centrul atenției. Fie că aleg să plece din oraș sau să meargă la diferite locuri de joacă, părinții sunt cei care „execută ordinele” celor mici, astăzi.

Idei de activități în natură pentru Ziua Copilului

Dacă alegeți să petreceți Ziua Copilului  în natură, atunci un picnic sau o simplă ieșire în parc sunt două dintre cele mai bune idei.

Vremea în această zi este una frumoasă, dar cerul este în mare parte înnorat. 

Cum poți petrece Ziua Copilului în aer liber. Idei de activități pentru toată familia

Cum poți petrece Ziua Copilului în aer liber. Idei de activități pentru toată familia

[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Un nou parc deschis de Ziua Copilului

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Puteți alege locurile de joacă parțial acoperite sau total acoperite sau o ieșire la un restaurant, unde și cei mici se pot distra la locurile de joacă. 

Destinații în natură pentru toată familia

Dacă în schimb alegeți să ieșiți din București sau din alte orașe din țară, puteți alege ca destinații în natură parcurile de tip aventura park. 

Cum poți petrece Ziua Copilului în aer liber. Idei de activități pentru toată familia

Cum poți petrece Ziua Copilului în aer liber. Idei de activități pentru toată familia

[Sursa foto: PixaBay]

Altfel, dacă alegeți să petreceți 1 Iunie cât mai aproape de casă, avem câteva idei care v-ar putea surâde: 

Vânătoarea de comori

Ascundeți un obiect valoros și luați fiecare o hartă care duce la diverse indicii. Singurul efort constă în crearea unei hărți palpitante și a unor indicii ciudate, ceea ce face mult mai distractiv să ghiciți locația comorii.

Participați la evenimentele dedicate Zilei Copilului

Cu siguranță vor exista evenimente de acest tip în parcurile mari și în centrele orașelor pentru sărbătorirea Zilei Copilului. Evenimentele includ, de cele mai multe ori, diverse jocuri și activități pentru cei mici. Jocurile sunt însoțite de premii și numeroase surprize.

Citește și: La mulți ani de Ziua Copilului 2023: Urări și felicitări drăgute pentru 1 Iunie „La mulţi ani tuturor copiilor!”

Pinata cu provocări

Jocul presupune să bateți o Pinata agățată într-un copac, până când aceasta se sparge. Umpleți pinata cu gustări pentru a-i face pe cei mici să se simtă încântați de tot efortul depus în joc. În plus, puteți pune în pinata bilețele cu diverse provocări, întrebări și activități, pentru un plus de distracție.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si