Un adevarat simbol al artei contemporane, acest tip de tablou este perfect pentru designul interior deoarece iti ofera sansa sa-ti pastrezi toate amintirile dragi pe peretii casei tale, intr-o forma moderna, cu un aspect deosebit, detalii fidele si culori extrem de profunde. Si, cel mai simplu, poti realiza foarte usor un tablou canvas personalizat, chiar din confortul casei tale. Iata cum ai posibilitatea de a comanda o opera de arta online:

Alege o imagine cu rezolutie buna

Daca-ti doresti sa transformi cateva poze din arhiva ta in tablouri canvas personalizate primul pas consta in alegerea unor imagini care sa aiba o rezolutie foarte buna. Rezultatul final pe care ti-l va oferi atelierul cu care alegi sa lucrezi depinde extrem de mult de calitatea fotografiilor. Trebuie sa stii ca se poate folosi orice imagine, atat personala cat si una luata de pe internet sau care imita o pictura celebra cum ar fi Mona Lisa lui Da Vinci. Mai mult, exista tablouri canvas si cu citate motivationale, dar si amuzante, cu peisaje, portrete fascinate sau cu panorama unui oras favorit.

Imaginea va fi imprimata pe o panza canvas, respectiv un material textil, bumbac sau amestec de bumbac si poliester, foarte durabil si rezistent, care ofera un rezultat exceptional datorita absorbtiei superioare de cerneala.

Ia in considerare tipul tabloului dorit

Tablourile canvas sunt de mai multe feluri.

Prin urmare, poti opta pentru o lucrare simpla, adica o singura imagine imprimata pe panza si transformata in tablou. Pentru un aspect mult mai interesant ai la dispozitia varianta de tablouri multicanvas, adica aceeasi imagine este impartita in doua, trei sau chiar si mai multe parti, imprimate si montate separat. De regula, tablourile de acest gen se potrivesc foarte bine imaginilor mari, de tip panorama, pentru ca toate partile tabloului formeaza fotografia initiala.
Tablourile multicanvas sunt frecvent utilizate in spatiile largi, cum ar fi livinguri, holuri sau locatii publice, pentru ca prin imbinarea tablourilor in seturi de mai multe piese rezulta o imbinare deosebita si un design modern, ideal in interioarele avangardiste.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Daca ai mai multe poze preferate si nu stii pe care sa o alegi ca sa realizezi un tablou canvas, poti merge pe varianta colajelor pe canvas. Practic, se va genera un colaj cu fotografiile dorite, prelucrate cu atentie, imprimate si montate sub forma de tablou. Textura canvasului va oferi un aspect interesant, care aduce cu pictura pe panza.

Selecteaza dimensiunea potrivita pentru tablou

Poti avea orice imagine pe perete, la ce dimensiune iti doresti. In functie de marimea spatiului in care va fi amplasat tabloul, poti alege un produs urias sau unul ori mai multe de dimensiuni reduse. Dupa imprimare, panza va fi taiata dupa preferinte si apoi intinsa cu fermitate pe un sasiu de lemn si capsata pe spate. De obicei, cadrele sunt realizate din lemn de brad masiv fara noduri sau crapaturi, pentru o rezistenta sporita.

Datorita faptului ca imaginea se continua si pe lateralul tabloului, aceasta va avea un aspect volumetric impresionant. Trebuie sa stii ca un tablou canvas poate fi si inramat, daca preferi acest lucru.

 

Un tablou canvas poate fi o opera de arta moderna, cu care sa-ti decorezi interiorul intr-o nota proprie si interesanta. Pe langa pretul sau accesibil, un alt avantaj major al acestui obiect decorativ il reprezinta faptul ca se poate personaliza foarte usor, online, in numeroase moduri, in functie de preferintele doritorilor.

Citeste si: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”- kfetele.ro

Citeste si: Povestea emoționantă a cățelului-erou Fiki care și-a salvat stăpânul din calea puhoaielor de la Galați- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si