Cum poți să plătești Taxa de Pod de la Fetești în 2023.  Dacă pleci spre mare pe Autostradă, trebuie să știi că ai la îndemână mai multe proceduri prin care poți plăti taxa de pod la Fetești. Suma diferă în funcție de autoturismul pe care îl conduci.

Modalități de plată a Taxei de Pod de la Fetești în 2023

Cum poți să plătești Taxa de Pod de la Fetești în 2023

Cum poți să plătești Taxa de Pod de la Fetești în 2023

Cea mai simplă modalitate de a achita taxa de pod de la Fetești este în benzinării, fie că vorbim de cele din orașe, fie de cele de pe Autostrada Soarelui.  Plata se poate face atât înainte de trecere, cât și după, dar nu mai târziu de 24 de ore.

Citește și: VIDEO- Un tânăr de 22 de ani a furat o mașină și a gonit beat și fără permis pe străzile din județul Timiș în prima noapte după Înviere

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

O altă opțiune este plătirea taxei online prin trimiterea unui SMS la numărul 7577, indiferent de rețeaua mobilă.

Mesajul trebuie să conțină numărul de înmatriculare, dar și categoria tarifară corespunzătoare tipului de vehicul (1,2,3 sau 4). Pentru a plăti taxa de pod Fetești se accesează site-ul taxadepod.ro, unde se completează datele referitoare la tipul autovehiculului, numărul de treceri și modalitatea de plată. 

Ce valoare are Taxa de Pod

Taxa este de 13 lei, iar cei care uită să achite acești bani vor primi o amendă între 130 de lei și 260 de le.

Citește și: VIDEO- Tarifele la parcările din Capitală s-au schimbat: prețurile sunt fixe, indiferent de zonă

Aceasta este dată în funcție de numărul de treceri fără plată, într-un interval de 24 de ore. Amenda poate fi plătită pe jumătate dacă este achitată în maxim 15 zile de la data comunicării Procesului verbal de constatare a contravenției.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si