"Aud peste tot, fii pozitiv, ramai pozitiv, gandeste pozitiv. Ce este gandirea pozitiva? E clar, gandirea pozitiva este un subiect intens discutat in ziua de astazi. Si daca v-as spune ca puteti transforma gandirea negativa in gandire pozitiva prin cativa pasi simpli? Ascultati ce spune Rajko Kuzmanovic"

RAJKO KUZMANOVIC, Coach Dezvoltare Personala:
" Pasii sunt destul de simpli nu spun ca sunt usori. Primul pas pentru mine  ar fi eliminearea "nu" -urilor in limbajul uzual.

De exemplu in momentul in care folosim o expresie" nu vrei sa mergem la o cafea?" nu are ce cauta acel "nu" pentru ca acel "nu"   poate sa influenteze si pe mine dar si pe interlocutorul meu sa-mi refuze propunerea."




Asa ca astazi Cori Gramescu ne invata cum sa ne facem o detoxifiere acasa cu doar...10 lei.

Cori Gramescu: E toamna avem toate fructele si legumele la dispozitie la cel mai mic pret. Va spun, sunt retete foarte simple. De pilda eu am facut supa aceasta de rosii si va spun ca rosiile sunt mai santoase si benefice pentru corpul nostru cand sunt gatite, la fel cum si spanacul este. Va arat un exercitiu foarte bun pe care eu il fac ori de cate ori stau si pazesc ciorba. Mainile sunt pe blatul de la bucatarie abdomenul incordat ridic piciorul si cobor.

Gandim pozitiv,mancam sanatos, sau cel putin incercam sa facem asta.


Stiati ca in opinia numerologilor  stilul de viata are legatura cu ziua in care ne-am nascut?

Specialistul Mihai Voropkievici ne explica.

Mihai Voropkievici: Sunt cifrele de la 1 la 9, ele vin si ne caracterizeaza perfect.

Deci cel care s-a nascut pe 1 va avea cifre valori asemenatoare cu cel care s-a nascut pe 10 pe 28 sau pe 19 pentru ca adunate 1 cu 9 fac 10.

Prin asociere  cele doua cifre dau aceleasi valori de la 1 la 9.

1  O sa-l vezi, iti iese in evidenta este directional, ditactorial, egoist.

2  Este mai complementar. Este asociatul, te ajuta, te sprijina.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Un bărbat s-a trezit pe masa de operație în timp ce medicii îi recoltau inima pentru transplant. „S-a zbătut pe masă”- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Vine un guraliv care este 3, e versatilul, acoturul.

Dar vine si un truditor asta este 4. Asta are principii seriose.

Vine 5 care te ajuta sa-i cheltuiesti pentru cat e versatilul, negustorul,  este atras acolo unde sunt castigurile.

6 este cifra oamenilor care iti ofera dragoste pasiune, camin linistit.

7 asta e un ganditor un om care sta linsitit. Ai senzatie intotdeauna ca intr-o discutie tu detii monopolul, dar de unde ca mingea e la el.

Ne ducem si la un afacerist, intram in zona lui 8. Acestia sunt oameni care stiu sa faca bani. In goana asta dupa bani pot pierde din omenie,

9, astia nu stiu sa faca bani si cu toate astea au parte de bani. Ei sunt altruistii care ofera de la ei sa fie cei din jurul lor multumiti.



Sper ca am adus putina fericire in casele dumneavoastra. Sunt Diana Parvu, pana saptamana viitoare nu uitati sa zambiti, e gratis!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si