Close sidebar
Close sidebar

Cum putem face fata mesei de Craciun fara sa ne ingrasam? Iata cu ce trebuie sa combini salata de boeuf sau sarmalele si ce te ajuta sa ramai in forma

Sunteti pregatiti sa-i cunoasteti pe spiridusii fericirii si sa-l întalniti pe Mos Craciun? Colega mea Diana Parvu va arata tot ce e mai frumos de sarbatori. Nu a uitat nici de cadouri sau de bucatele traditionale. Începe Codul Fericirii! ##VIDEO39552##

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Bine v-am regasit!In fiecare saptamana aducem fericire in casele dumneavoastra. Astazi insa vreau sa v-ii prezint pe spiridusii fericirii. Cei care se afla in spatele ecranului, cei alaturi de care incercam in fiecare saptamana sa va facem sa zambiti.

Pentru ca este atmosfera de Sarbatoare, se danseaza si in strada!

Mai e putin pana cand vine Mos Craciun. Sa stiti ca a ajuns in Romania si abia asteapta sa va viziteze. Noi l-am intalnit la casa lui din Capitala.

Stiu ca a inceput goana dupa cadouri asa ca iata cum sa le impachetati cu..stil!

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Atentie ce si cum mancati de sarbatori ca sa nu vi se faca rau sau sa va pricopsiti cu cateva kilograme in plus. Noi am vorbit cu specialistul si iata ce ne-a spus: „combinatia buna la salata de beouf este cu paine prajita. Sa inlocuim painea normala.

Fiindca paine prajita are aportul caloric mai mic decat painea normala”

Gabriel Toncean: "sarmalele le combinam cu iaurt si, din nou, cu paine prajita. Muraturile ne ajta foarte mult la tranzitul intestinal fiind bogate in fibre”.

„Carnatii, spre exemplu, as propune oarecum pentru sarbatori sa se foloseasca in combinatie cu fasolea sau cu mazarea pentru ca ambele au un aport caloric minim si combinatia dintre usor cu greu da echilibru”, mai spune acesta.

Gabriel Toncean: „ daca facem inclusiv o plimbare sau cateva exercitii zilnice acasa tot sport se numeste, asadar iesiti la plimbare dup ace mancati si kilogramele vor fi aceleasi, va recomand sa faceti asta”

Sper ca am adus putina fericire in casele dumneavostra. Sunt Diana Parvu, pana saptamana viitoare sper sa primiti multe cadouri frumoase si sa nu uitati sa zambiti.

Sarbatori fericite sa aveti!

 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI