Close sidebar
Close sidebar

Cum puteti beneficia de cele mai bune produse si servicii funerare in Craiova?

Cele mai grele momente din viata sunt, fara indoiala, clipele de dupa decesul unei persoane apropiate. Perioada de doliu este foarte dificila, iar in acea stare de durere sufleteasca extrema este nevoie sa fie organizate funeraliile, cu respectarea tuturor normelor legale si a credintelor religioase.

Mircea Pop,

Servicii funerare Craiova

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

In astfel de momente, cea mai buna solutie consta – daca sunteti din acest oras – in apelarea la o companie de pompe funebre. O firma de servicii funerare Craiova precum Alo-Deces.ro gestioneaza decese de peste doua decenii, acoperind impecabil toate nevoile clientilor.

O firma de servicii funerare din Craiova prezenta oriunde e nevoie!

Preluarea trupului neinsufletit se poate realiza de la morga fiecarui spital din Craiova, dupa cum urmeaza:

• Spitalul Clinic Judetean de Urgenta;

• Spitalul Filantropia Craiova (fostul Spital Municipal);

• Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes;

• Spitalul de Neuropsihiatrie;

• Serviciul judetean de medicina legala.

La nevoie, decedatii pot fi preluati si de la morga unor spitale din judet, precum cele din Calafat, Segarcea, Bailesti, Dabuleni, Filiasi sau Poiana Mare.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Incinerarea, printre serviciile funerare din sectorul 4 oferite de o firmă profesionistă

Apoi, firma de servicii funerare din Craiova poate realiza depunerea decedatilor la capela fiecarui cimitir din oras, dupa cum urmeaza: Cimitirul Ungureni, Cimitirul Craiova Nord, Sineasca, Nisipuri-Dorobantia, Roboaica, Cimitirul Popova, Cimitirul Brestei, Cimitirul Lascar Catargiu, Cimitirul Catolic, Cimitirul Popoveni, Cimitirul Mofleni, Cimitirul Evreiesc si cel al Ostasilor Germani.

Servicii funerare Craiova

Fiecare detaliu, rezolvat cu profesionalism desavarsit!

Exista o gama diversa de produse si servicii funerare in Craiova, care pot fi oferite in functie de obiceiurile religioase ale fiecarei persoane si familii. De la caz la caz, acestea pot fi incluse in pachete funerare standard sau pot fi concepute anumite pachete specializate.

Cu ajutorul unei echipe de profesionisti, este asigurata intreaga logistica aferenta organizarii de inmormantari sau incinerari complete. Reprezentantii firmei de servicii funerare Craiova aduc un medic care constata decesul, pentru ca apoi sa se poata ocupa de spalarea, imbalsamarea, imbracarea si depunerea persoanei decedate in sicriu.

Citeste si: Cum sa alegi serviciile unei case funerare

De asemenea, sunt perfectate actele necesare inhumarii sau incinerarii, sunt obtinute avizele necesare si certificatul de deces, de la diferitele institutii din Craiova care au astfel de atributii. Alte formalitati legale sunt cele care vizeaza locul de veci.

Odata rezolvate toate aceste probleme, compania se ocupa cu depunerea decedatului la capela cimitirului si rezolva aspectele referitoare la aducerea unui preot, a dascalului si corului bisericesc.

De asemenea, este nevoie de organizarea transportului funerar, precum si de transportul invitatilor, al coroanelor si jerbelor de flori. Urmeaza organizarea ceremoniei propriu-zise de inmormantare, iar dupa aceea are loc, in functie de dorinta rudelor, parastasul.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Pe langa serviciile enumerate, sunt oferite si toate produsele funerare necesare. Este vorba despre sicrie complet echipate si accesorizate sau despre urne pentru cenusa funerara, precum si de cruci si monumente funerare din lemn, fier, granit sau marmura.

Citeste si: Povestea părintelui Constantin care îngrijește spiritual pacienții CORONAVIRUS: „Îmi pun trei măști”

Alte produse specifice sunt pozele si placutele comemorative, felinarele din fier, diferite aranjamente florale, precum coroane sau jerbe, prosoape, batiste, esarfe, iconite, doliu, lumanari si candele. De asemenea, pot fi oferite pachete cu produse de post sau de dulce, in functie de perioada din an in care este organizata ceremonia de inmormantare.

In cele mai grele clipe ale vietii, apelati cu incredere la o firma de servicii funerare din Craiova! Va va ajuta sa treceti cu bine peste aceasta perioada dureroasa si ii va asigura celui drag o plecare linistita si demna!

Articol realizat de www.iagency.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI