Toată lumea se întreabă cum postează Elena Udrea din închisoare. Fostul ministru s-a plâns printr-un mesaj pe Facebook de decizia judecătorilor.

Citeste si: Elena Udrea și-a făcut planul ca să scape de închisoare. Avocat: „Mai avem de pus la punct...”. Astăzi a fost vizitată de soțul ei

Cum postează Elena Udrea mesaje din închisoare

Elena Udrea s-a plâns, printr-o postare pe Facebook, de modul în care a fost judecată, dar a mărturisit și că o anumită persoană o vrea cu orice preț închisă.

Se pare că nu Elena Udrea a postat mesajul respectiv, ci iubitul acesteia, Adrian Alexandrov, cel care se ocupă de pagina de Facebook a fostului ministru.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Citeste si: Elena Udrea, primul mesaj din penitenciar pe rețelele de socializare. Ce a postat fostul ministru

Elena Udrea nu deține un telefon mobil în închisoare, ci de unul fix prin intermediul căruia ține legătura cu cei dragi.

Ce mesaj a transmis Elena Udrea din spatele gratiilor

Fostul ministru a publicat un mesaj prin care susținea că o persoană face tot posibilul ca ea să nu fie rejudecată în dosarul Gala Bute.

Citeste si: Clipe dramatice pentru Elena Udrea. Nu-și poate vedea fiica cât timp este după gratii

Elena Udrea este deranjată de faptul că nu-și poate vedea fetița și că împotriva sa s-a făcut un abuz.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si