Este un bun prilej sa le spui multumesc oamenilor din companie si sa ii recompensezi cu un frumos cadou. De cele mai multe ori partea financiara ii tine departe pe multi dintre manageri de o actiune festiva cu cadouri pentru angajati. Dar cine a zis ca trebuie sa fie cheltuita o avere? Se poate oferi apreciere echipei fara a fi dat peste cap bugetul si fara a face rabat la calitate, lucru datorat frumoaselor cosuri cadou de Paste. Afla din randurile de mai jos ce face ca surpriza de Paste sa fie un succes total.
 
Bucuria de a descoperi
 
Gandeste-te la un copil care primeste un ou Kinder si are bucuria si emotia de a descoperi ce jucarie se afla inauntru. La fel se intampla si in cazul cosurilor cadou. Cu un aspect estetic premium, cosul cadou reuseste sa starneasca curiozitatea, suspansul, bucuria descoperirii treptate a produselor din interior. Prima data este frumosul ambalaj care este dat la o parte cu grija, ca apoi sa fie scoase unul cate unul produsele din interior. Este o surpriza care nu se opreste, pentru ca dupa ce a fost desfacut, asadar prima etapa, se continua cu partea a doua, aceea a degustarii care poate avea loc atat la birou (ca de exemplu in cazul trufelor de ciocolata), dar si ulterior acasa cu familia si prietenii (pentru vin, cozonac). 
 
Impartasirea cadoului cu persoanele dragi
 
Un cos cadou are frumusetea ca poate fi o surpriza impartasita cu membrii familiei sau cu prietenii, asadar persoanele dragi din viata angajatilor tai. Prin urmare, bucuria de a darui merge mai departe. Angajatului tau ii va fi drag sa ofere celor din familie din darurile primite, sa se bucure impreuna cu acestia de gustul rafinat al pralinelor sau al diferitelor specialitati, produse de top care nu se gasesc pe rafturile din hipermarketurile in care obisnuim sa ne facem
cumparaturile. 
 
Noutatea
 
Asa cum ai aflat, un cos cadou are in componenta produse speciale, noi, pe care nu le gasesti la magazinul din fata blocului. Multe sunt produse importate, astfel pot fi trufe originare din Belgia sau fursecuri cu unt proaspat din Franta. Cine nu se bucura sa primeasca ceva cu totul deosebit, nou, la care stie ca nu are acces in mod obisnuit? Gandeste-te cat de bucurosi suntem sa primim specialitati din tarile in care prieteni sau rude de-ale noastre au fost.
 
Calitatea
 
Un cos cadou contine produse care reusesc sa satisfaca chiar si gusturile celor mai exigenti clienti. Sunt produse de top, de la producatori care au standarde foarte ridicate, pentru care satisfactia clientului primeaza, care folosesc in procesul de productie ingrediente naturale. Prin urmare, este vorba de produse sofisticate si calitative. 
A primi un cos cadou de Paste cu astfel de produse de calitate, cu gust si aroma deosebite, reprezinta pentru angajat un frumos gest de pretuire. Se va simti apreciat si important, este un semn de respect fata de el.
 
Tine cont ca poti alege cosuri cadou de Paste la preturi mici sau mai ridicate, in functie de bugetul pe care compania il are la dispozitie. Calitatea produselor se pastreaza!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si