Close sidebar
Close sidebar

Cum s-a camuflat fostul primar Cătălin Cherecheș, în momentul în care și-a luat cartelele SIM! Noi imagini cu edilul fugar, surprinse la scurt timp după ce a ieșit din țară

Au apărut noi imagini cu primarul fugar! Cătălin Cherecheș era în Ungaria, într-un magazin și cumpăra cartele pentru telefonul mobil.

Stefania Pavel,

Cătălin Cherecheș a fost surprins de camerele de supraveghere într-un magazin din Ungaria, din care și-a cumpărat cartele pentru telefon.

[Sursa foto: Colaj Facebook & TVR]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Au apărut noi imagini cu Cătălin Cherecheș, în timp ce acesta încerca să-și ducă la bun sfârșit planul! Pe data de 23 noiembrie acesta a plecat din Baia-Mare, iar el deja vineri, la ora 07:49 dimineața el se afla la punctul de trecere al frontierei Petea. La câteva ore distanță el a fost și condamnat definitiv la cinci ani de închisoare pentru mită.

Cum a fost surprins Cătălin Cherecheș în magazinul de telefonie din Ungaria?

Pentru că a fost de negăsit, fostul edil a fost dat în urmărire internațională. Pe drum, Cătălin Cherecheș s-a oprit de două ori. Ajuns în Ungaria el a intrat într-un magazin de telefonie, de acolo de unde și-ar fi luat câteva cartele pentru telefon.

Atunci a fost surprins de camerele de supraveghere când se plimba agitat prin magazin. El era îmbrăcat într-un hanorac gri și purta o vestă de culoare închisă. 

Cătălin Cherecheș a fost filmat într-un magazin de telefonie mobilă din Ungaria.

[Sursa foto: TVR]

Citește și: Cătălin Cherecheș neagă faptul că s-a opus în momentul arestării în Germania. ,,Se pare că a fost o intervenție directă a autorităților germane oarecum mai exigentă''

După ce le-a achiziționat, bărbatul a încercat să le și activeze, însă nu a reușit, așa că s-a dat bătut și a încercat din nou din Germania. Telefonul folosit de el era unul vechi, cu butoane, asemănător cu cel folosit și de traficanții de droguri care nu își doresc să fie interceptați. Cu toate astea, specialiștii au menționat că fostul primar din Baia Mare a fost interceptat și localizat cu ajutorul aceluiași celular.
Specialiștii au spus că aceasta a fost una dintre greșelile bărbatului, respectiv că nu și-a cumpărat și un telefon nou.

Cherecheș a fost tratat la spital pentru rănile suferite în timpul capturării

Tot în Ungaria a fost surprins și de camerele de supraveghere de la un restaurant. Acesta îl ruga pe chelner să-i facă rost de un transport de persoane cu destinația Germania. După ce a fost de acord cu plecarea, acesta i-a plătit bărbatului 1400 de euro cash.

După ce timp de două zile a stat ascuns în casa mătușii sale, el a fost prins de către polițiștii bavarezi în apropierea unei gări din Augsburg. O imagine cu el din timpul capturării îl arată pe Cherecheș rănit în zona feței.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

”A fost rănit în timp ce era arestat, motiv pentru care a fost dus la spital, unde a fost tratat, foarte rapid. Presupunem că i s-au vindecat rănile. A fost pus la pământ (de polițiști) în timpul arestării și presupunem că aceste răni s-au produs ca urmare a faptului că a fost trântit la pământ. I s-au făcut două cusături în spital. Există posibilitatea de a primi tratament medical în închisoare”, a spus Florian Weinzierl, reprezentantul procuraturii germane, la Antena 3 CNN.

El se află acum în închisoarea din Augsburg, însă urmează să fie transferat la un penitenciar în München, în închisoarea Stadelheim, unde a stat și Adolf Hitler.

Cătălin Cherecheș urmează să fie mutat în închisoarea Stadelheim, din Munchen.

[Sursa foto: Profimedia]

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Cătălin Cherecheș încearcă să scape de extrădarea în România. Cât ar putea dura procedura de extrădare a fostului primar din Baia mare, în acest caz

Cătălin Cherecheș are dreptul să își ia și un avocat pentru a se apăra împotriva extrădării. Fostul edil deja și-a exprimat dorința și nu vrea să fie adus în România pentru că aici ar fi persecutat politic.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI