Mai mult decât atât, Corduneanu le-a spus celor care îl urmăreau că le-ar putea aduce măcar câte un cuțit dacă vrea cineva. Adrian Corduneanu nu a precizat dacă armele sunt de foc sau de tip airsoft, însă asta a contat mai puțint. Totuși, un filmuleț de acest gen l-ar putea costa destul de mult pe cel care îl postează. Zilele trecute, un membru al clanului Corduneanu a fost ridicat de poliție și a petrecut o noapte în arest după ce a făcut un live pe Facebook.

Acest aspect nu l-a făcut însă pe Adrian Corduneanu să fie mai atent la live-uri și la imaginile surprinse.

Citeste si: Clanul Duduianu, blestem după blestem. Totul despre moartea frațiilor Ion, Cristofor și Nicolae Duduianu, de după gratii

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: De ce a fost condamnat la închisoare tatăl lui Emi Pian! Cine este, de fapt, Nicolae Duduianu

Ștefan Boncu, în arest pentru 24 de ore

Boncu, unul dintre cei mai temuți membri din clan, a fost dus vinerea trecută la audieri, iar mai apoi a fost reținut pentru 24 de ore. Individul a fost filmat în timp ce își amenința rivalii din oraș, respectiv pe Constantin Vandam și Jean Brăileanu.

Astfel, oamenii legii s-au sesizat cu privire la Ștefan Boncu. Recent, acesta ar fi postat pe o rețea de socializare două clipuri, filmate în centrul Iașului. În ambele videoclipuri individul și-ar fi amenințat rivalii din oraș cu o sabie.

Constantin Vandam și Jean Mărăraș sunt cei vizați de postările făcute pe o rețea de socializare. În una dintre filmări se poate vedea cum individul scoate o sabie dintr-o teacă din piele și o flutură în aer.

Se observă că filmarea a fost făcută noaptea, chiar pe stradă, în Piața Unirii. Individul proferează injurii la adresa lui Vandam (Constantin Vandam) și a lui Jean „Brăileanu'” (Jean Mărăraș).


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si