Aproape un an s-au luptat sotii Ruth si Marius Bodnariu cu autoritatile norvegiene care le dadusera copiii in plasament. Intr-un final, dupa proteste la nivel international, si lupte in justitie, cei cinci copii au fost inapoiati parintilor. Imediat, familia s-a mutat in Romania, unde a fost sprijinita de Biserica Penticostala, din care face parte.

Anul 2017 a fost diferit pentru Ruth si Marius Bodnariu, care au devenit parinti pentru a sasea oara.

Pe 10 mai, Ruth a nascut o fetita pe care o cheama Rebecca, iar cei doi soti spun ca acum sunt cu adevarat impliniti si fericiti.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ei lupta in continuare pentru ca si alte cazuri ca ale lor sa fie rezolvate si parintii sa nu fie despartiti de parinti.  “Ii multumim lui Dumnezeu pentru toate si va multumim si voua tuturor celor care v-ati rugat pentru noi”, este mesajul lui Marius Bodnariu, care impreuna cu toata familia este invitat in bisericile penticostale din intreaga tara pentru a-si spune povestea si pentru a canta melodii religioase.

Familia Bodnariu a ajuns cunoscuta la finalul anului 2015, dupa ce o organizatie de protectie a copilului din Norvegia le-a luat cei cinci copii si i-au plasat la alte familii. Initial, Barnevernet a mers acasa la sotii Bodnariu pentru a-i informa ca fetele cele mari au fost ridicate direct de la scoala si plasate sub custodia statului, dupa care i-au luat si pe cei doi baieti mai mari. A doua zi, asistentii sociali s-au intors si dupa bebelusul de 3 luni. Motivul pentru care micutii au fost luati de langa parinti a fost acela ca existau suspiciuni ca adultii le aplicau corectii corporale.

In timpul investigatiei comandate de Guvernul Romaniei in legatura cu acest caz, a iesit la iveala ca autoritatile din Norvegia erau ingrijorate de faptul ca "micutii erau indoctrinati religios”. In cele din urma, dupa presiuni internationale asupra Barnevernet, cei cinci copii au fost lasati sa se intoarca la parintii lor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si