Close sidebar
Close sidebar

Cum s-a schimbat viata familiei Bodnariu de cand locuieste in Romania! In Norvegia, cei cinci copii fusesera luati de autoritati

Familia Bodnariu, cunoscuta pentru scandalul cu organizatia Barnevernet din Norvegia, care ii luase de la parinti pe cei cinci copii, s-a mutat in Romania.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Aproape un an s-au luptat sotii Ruth si Marius Bodnariu cu autoritatile norvegiene care le dadusera copiii in plasament. Intr-un final, dupa proteste la nivel international, si lupte in justitie, cei cinci copii au fost inapoiati parintilor. Imediat, familia s-a mutat in Romania, unde a fost sprijinita de Biserica Penticostala, din care face parte.

Anul 2017 a fost diferit pentru Ruth si Marius Bodnariu, care au devenit parinti pentru a sasea oara. Pe 10 mai, Ruth a nascut o fetita pe care o cheama Rebecca, iar cei doi soti spun ca acum sunt cu adevarat impliniti si fericiti.

Ei lupta in continuare pentru ca si alte cazuri ca ale lor sa fie rezolvate si parintii sa nu fie despartiti de parinti.  “Ii multumim lui Dumnezeu pentru toate si va multumim si voua tuturor celor care v-ati rugat pentru noi”, este mesajul lui Marius Bodnariu, care impreuna cu toata familia este invitat in bisericile penticostale din intreaga tara pentru a-si spune povestea si pentru a

canta melodii religioase.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Familia Bodnariu a ajuns cunoscuta la finalul anului 2015, dupa ce o organizatie de protectie a copilului din Norvegia le-a luat cei cinci copii si i-au plasat la alte familii. Initial, Barnevernet a mers acasa la sotii Bodnariu pentru a-i informa ca fetele cele mari au fost ridicate direct de la scoala si plasate sub custodia statului, dupa care i-au luat si pe cei doi baieti mai mari.

A doua zi, asistentii sociali s-au intors si dupa bebelusul de 3 luni. Motivul pentru care micutii au fost luati de langa parinti a fost acela ca existau suspiciuni ca adultii le aplicau corectii corporale.

In timpul investigatiei comandate de Guvernul Romaniei in legatura cu acest caz, a iesit la iveala ca autoritatile din Norvegia erau ingrijorate de faptul ca "micutii erau indoctrinati religios”. In cele din urma, dupa presiuni internationale asupra Barnevernet, cei cinci copii au fost lasati sa se intoarca la parintii lor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI