Din acest motiv, pentru a avea tot timpul în minte zâmbetul fericit şi inocent al băieţelului lor, părinţii micuţului au decis ca un colţişor al casei lor să îi fie, veşnic, dedicat lui Ionuţ, ca un altar simbollic, veşnic luminat.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Locul în care părinţii lui Ionuţ Anghel au făcut altarul este în dormitorul lor şi are în jurul lui câţiva îngeraşi făcuţi de mama băieţelului, cu toţii semănând perfect cu micuţul care şi-a cunoscut sfârşitul în cel mai crunt mod cu putinţă. Evident, tot acolo este şi o fotografie cu el, pe calendarul pe care, de Sărbătorile de Iarnă l-au primit de la grădiniţă, cu băieţelul purtând o căciuliţă de Moş Crăciun, zâmbind larg şi fericit. Mai mult, unul dintre îngeraşii care păzesc fotografia lui Ionuţ Anghel are un suport de lumânare, o lumânare care este, în permanent, aprinsă, semn că micuţul nu poate fi uitat şi că părinţii lui se roagă, în fiecare moment, ca sufletul lui să fie liniştit şi să îi vegheze.
De altfel, aşa cum a şi spus-o, Andreea Anghel este convinsă că sufletul lui Ionuţ Anghel, dar şi memoria acestuia, trebuie cinstită de cei din jur pentru că, şi datorită lui, s-au schimbat lucrurile în Capitală.

”Suntem aici, mulţi dintre noi datorită ţie, trăind intr-un oraş în care ne simţim în siguranţă, şi datorită faptului că, după dispariţia ta tragică, care a şocat întreaga Românie, au urmat paşi importanţi în aceasta direcţie, care erau de necrezut, înaintea morţii tale...”, explica Andreea Anghel, într-una dintre postările ei pe contul său de socializare.


Mama lui Ionuţ Anghel, dezvăluiri emoţionante la cinci ani după ce băieţelul i-a fost ucis

Andreea Anghel s-a hotărât să nu mai fie tristă şi să facă loc bucuriei în sufletul ei. De pe 2 septembrie 2013, de când Ionuţ, băieţelul ei de doar 4 ani, a fost ucis de câini în Parcul Tei din Capitală o tristeţe cumplită i-a cuprins sufletul.  Andreea ne-a povestit în exclusivitate  că imediat după moartea lui Ionuţ, din cauza durerii sfâşietoare, a avut probleme de sănătate, probleme care s-au dovedit a fi foarte grave.
Suferinţa ei a măcinat-o puţin câte puţin, până când a ajuns la spital. Acela a fost momentul în care şi-a dat seama că trebuie să lase tristeţea deoparte şi să fie optimistă, să lupte, ca să se facă bine pentru Andrei.  ”Simt că m-am trezit la realitate şi mi-am dat seama că mă blocasem în acea suferinţă. Ceea ce nu îmi făcea deloc bine. Şi ştiu sigur că şi Ionuţ, care mă veghează de acolo de sus, vrea să fiu bine, ca să pot avea grijă de Andrei. Şi aşa am decis să îmi umplu sufletul cu bucurie, să încerc să gândesc pozitiv”, ne-a declarat Andreea.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si