Numele copilului nu a fost inca facut public si cel mai probabil va mai dura cateva zile pana il vom sti. Totusi, casele de pariuri au alcatuit o lista cu posibile nume ale celui de-al treilea copil al ducilor de Cambridge.

Baiatul  este al saselea stranepot al reginei Elizabeta a II-a si va fi al cincilea in ordinea succesiunii la tron. Arthur, numele favorit la casele de pariuri, ar fi un omagiu adus tatalui reginei Elizabeta a II-a, regele George al VI-lea, al carui nume de mijloc era Arthur.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Numele copilului nu va fi anuntat imediat dupa nastere. Se poate astepta de la cateva zile, um a fost cazul printilor George si Charlotte, pana la o luna,  cum a fost cazul printului Charles.

Copilul va fi botezat in ritul Bisericii Anglicane, intr-o replica a rochiei de dantela si satin purtata de fiica cea mai mare a Reginei Victoria in 1841. Originalul nu mai este folosit din 2004 pentru a-l salva de uzura.

Primul copil al cuplului a fost numit George Alexander Louis de Cambridge si titlul sau este cel de Printul George. Fetita cuplului, Printesa Charlotte a fost numita Charlotte Elizabeth Diana, primind si numele bunicii si al strabunicii ei.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si