Astăzi, pe 25 martie, familia Andreei a mers să ridice trupul neînsuflețit al studentei din Timișoara pentru a o putea înmormânta creștinește acasă, în Padeș, în județul Gorj.

Râurile de lacrimi nu încetează, iar detaliile care continuă să iasă la iveală în legătură cu acest caz tragic continuă să îi șocheze pe români.

Cum s-au cunoscut Mirel și Andreea?

Apropiații lui Mirel, tânărul care i-a curmat viața Andreei, tânăra studentă la Medicină în Timișoara, spuneau despre tânăr că este un băiat liniștit, care se preocupă de studii și care este destul de credincios, fiind și student la Teologie.

Citește și: Ipoteza criminaliștilor, în cazul tinerei studente ucise în Timișoara: „O socotea ca pe propria lui marfă. Loviturile sunt multe pentru că el nu poate să conceapă că o pierde”

Raportul IML a dezvăluit că în urma sentimentelor prea puternice de furie, gelozie și nesiguranță în legătură cu viitorul lui alături de Andreea, tânărul a înjunghiat-o cu 30 de lovituri de cuțit, una dintre ele fiind și cea care i-a cauzat moartea.

Conform spynews.ro, Andreea l-ar fi cunoscut pe Mirel Dragomir chiar prin intermediul verișoarei acestuia. Verișoara tânărului și Andreea ar fi fost chiar cele mai bune prietene.

Verișoara Andreei nu își poate reveni din șoc

După ce s-a aflat că Andreea nu mai este printre noi, pe rețelele de socializare, dar mai ales pe Facebook, au început să curgă mesaje de condoleanțe pentru tânăra studentă. Aceasta a murit la doar 21 de ani.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Una dintre persoanele care și-au exprimat durerea pe Facebook a fost chiar verișoara tinerei, care a spus că nu își poate reveni din șoc.

andreea morega

Tânăra studentă la medicină era un model pentru colegii săi.

[Sursa foto: Facebook]

„De ce? De ce, Doamne, tocmai ea, văruța mea, scumpa mea (sora mea)? Nu îmi vine să cred ce se întâmplă. Parcă e un vis urât din care vreau să mă trezesc și să continuăm viața pe care o aveam înainte. Stau la tine acasă și tot aștept să vii să stăm de vorbă cum stăteam noi amândouă înainte, eram de nedespărțit. Nu te mai găsesc pe niciunde, îmi lipsești enorm. În momentul ăsta sunt supărată pe Dumnezeu de ce te-a ales tocmai pe tine să te ia la El, fată cu un suflet atât de bun, atât de credincioasă, de ce tocmai pe tine? De la vârsta asta, de ce te-a luat atât de chinuită? De ce? Am atâtea întrebări, dar nu primesc niciun răspuns. Nu pot să accept situația, nu îmi vine să cred. Vei rămâne mereu în inima mea și te voi iubi mereu, văruța mea dragă”, a scris verișoara Andreei pe Facebook.

Colegii Andreei au doar cuvinte de laudă la adresa ei

Decesul Andreei a venit ca o lovitură groaznică și pentru colegii săi. Tânăra studentă era un model pentru ei, având în vedere cât de blândă și pozitivă era, conform spuselor acestora.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul studentei ucise din Timișoara. Tânărul care i-a luat viața nu ar fi fost, de fapt, iubitul ei: „A făcut o obsesie. Voia mai mult de la ea”

O fire blândă, răbdătoare, mereu cu zâmbetul pe buze, pur și simplu era o lumină în lumea noastră”/ Era o fată foarte, foarte bună şi să sfârşeşti aşa mi se pare incredibil pur și simplu nu mai am cuvinte”, au spus colegii fetei, conform observatornews.ro

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

andreea morega

Verișoara Andreei este în stare de șoc după ce a aflat cumplita veste.

[Sursa foto: Facebook]

Pe de altă parte, despre Mirel Dragomir, cel care i-a adus sfârșitul Andreei, colegii tinerei (dar și colegi de-ai săi, pentru că și el studia Medicina) nu au cuvinte prea bune de spus.

Am fost cu el în aceeaşi serie, la toate laboratoarele cursurile și nu-mi vine să cred că am stat 2 ani de zile cu o asemenea persoană. Pur şi simplu un psihopat nu poți să fi normal şi să faci aşa ceva mai ales la Medicină, o facultate unde trebuie să salvezi oameni”, a spus o fată, potrivit sursei citate anterior.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si