Studentii au avut grija sa faca impresie buna in prima zi de facultate. Asa ca fiecare si-a ales cu grija hainele. Fie ca sunt studenti la Litere, la Drept sau la ASE, tinerii au vrut sa faca azi impresie buna.

„Am tinut cont si de aspectul asta. Prima impresie este importanta”

„Nu stiu pentru restul, dar ca fete ne aranjam cat de cat ca sa aratam bine”

„Special pentru inceputul de an universitar? Nu, asa ma imbrac eu de obicei. Este marca proprie”

„Lucrurile o sa fie altfel. O sa ne grabim sa prindem cursurile, n-o sa avem timp sa ne machiam si sa ne aranja. Acum, fiind prima zi, na”.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Presedintele si premierul au spus si ei prezent la deschiderea anului universitar. Dacian Ciolos a participat astazi la festivitatea Facultatii de Medicina si Farmacie din Cluj Napoca.

„Dincolo de efortul pe care il depuneti ca sa va formati ca si medici si specialisti sa nu ezitati sa va acordati timp ca sa va formati ca oameni ai societatii”, a declarat premierul Dacian

Ciolos.

Discursul sau bogat nu a impresionat insa toti studentii. Dupa cateva minute, mai multi tineri si-au pierdut rabdarea si au parasit sala festiva.

Presedintele Klaus Iohannis a aparticipat la deschiderea anului universitar de la Universitatea de Vesti din Timisoara. Coincidenta sau nu, institutia este implicata intr-un scandal de proportii dupa ce Laura Codruta Kovesi a fost acuzata ca teza de doctorat sustinuta la Facultatea de Drept din Timisoara a fost plagiata.

„Nu e nici o coincidenta. Nici nu am stiut ca se analizeaza aici. Am aflat astazi fiindca am fost avertizat ca o sa ma intrebati, va asigur ca nu are una cu alta absolut nici o legatura”, a declarat Klaus Iohannis.

De la Universitate, seful statului a plecat intr-o scurta plimbare prin centru orasului. Gazda i-a fost insusi primarul, care s-a laudat ca a oprit pana si ploaia pentru ca presedintele sa se simta confortabil.

Presedintele s-a intalnit apoi cu echipa care a adus Timisoarei titlul de Capitala Culturala in 2021 si a vizitat un institut de cercetare in tratarea cancerului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si