Doi turiști chinezi, care formau un cuplu, au închiriat o vilă din Seul, Coreea de Sud, pentru 25 de zile. După ce au plătit cazarea, și-au dat seama că aceasta nu este în centrul orașului, ci la periferie. Aceștia au încercat să anuleze rezervarea, însă proprietarul le-a anulat cererea, așa că cei doi s-au gândit să se răzbune.

Citește și: VIDEO- Un grup de tineri au distrus mesele, scaunele și canapele dintr-un apartament din Mamaia

Astfel, pe parcursul celor 25 de zile, turiștii au lăsat aprinse toate luminile, ferestrele, iar robinetele de apă au curs. Mai mult, aceștia au părăsit cazarea și au revenit doar de cinci ori în 25 de zile, toate resursele fiind consumate inutil.

Proprietarul casei a fost contactat, în final, de compania de gaz, care a sesizat o creștere considerabilă a consumului, iar când a mers să verifice cazarea, a descoperit că ferestrele erau deschise, iar gazul era pornit.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Proprietarul s-a trezit cu o factură de 116 dolari la apă și electricitate, 730 de dolari factura la gaz și 728 de dolari pentru alte cheltuieli.

Citește și: VIDEO| Alte imagini cu pensiuni și vile care au devenit ținta vandalilor în noaptea dintre ani uluiesc opinia publică

Un grup de tineri au distrus mesele, scaunele și canapele dintr-un apartament din Mamaia

Un apartament din Mamaia a fost distrus de un grup de tineri care au rămas cazați peste weekend. Proprietarul a găsit o mizerie de nedescris. Incidentul a avut loc în cursul anului trecut. 

Apartamentul din Mamaia, distrus de un grup de tineri, a fost postat de către proprietarul apartamentului pe rețelele de socializare.

Citește și: Vești bune pentru industria HoReCa. Schema de ajutor a fost lansată

Imobilul se află în  Mamaia Nord, iar tinerii care l-au închiriat în noaptea de sâmbătă spre duminică au preferat să se distreze la cazare.

Pe fondul consumului de alcool, aceștia au distrus mesele, canapelele și scaunele din locuință, iar în urma loc au lăsat o mizerie de nedescris. Aceştia s-au lăudat cu dezastrul pe care l-au lăsat în urma lor pe reţelele de socializare.

Un hostel de lângă Buzău a fost devastat de tinerii care l-au închiriat pentru un majorat

Mai mulți tineri cazați într-un hostel din Buzău au devastat camerele unde au fost cazați peste noapte, în timpul unei petreceri.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

O petrecere de majorat a distrus camerele unui hostel de lângă Buzău.

Proprietara complexului a rămas șocată în momentul în care a găsit păturile arse,   băile distruse,   lenjeriile murdare și prezervative peste tot.

Citeste si:  Povestea unei familii de români care au ales să petreacă concediul în Italia: ”Ne-au luat până şi ...”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si