O ținută vestimentară nu este completă până când nu îi adaugi o tușă personală, prin acele elemente care îți scot în evidență personalitatea și stilul. Indiferent dacă te pregătești pentru o zi aglomerată la birou, o ieșire în oraș cu prietenii ori un eveniment formal, accesoriile sunt mici artificii stilistice de impact ce completează armonios o ținută. Descoperă în cele ce urmează câteva sugestii, pe care le poți folosi drept sursă de inspirație pentru accesorizarea hainelor preferate.

Ținuta pentru o zi la birou

Ținuta pe care o alegi pentru birou nu trebuie să fie în niciun caz plictisitoare. Chiar dacă ești nevoită să respecți un anumit cod vestimentar, folosește-ți creativitatea și alege accesorii care îți definesc stilul. Spre exemplu, dacă ai ales o cămașă albă din in, o fustă conică și o pereche de pantofi cu toc jos, un colier auriu sau argintiu de mari dimensiuni este singura bijuterie de care ai nevoie. Completează lookul cu o geanta Coach într-o culoare neutră. Geanta trebuie să fie suficient de încăpătoare pentru a lua cu tine laptopul și restul obiectelor personale, pe care le poți organiza în compartimente separate, astfel încât vei găsi cu ușurință ce îți trebuie la momentul potrivit.

Ținuta pentru un eveniment formal

Atunci când ești invitată la un eveniment formal, precum o nuntă sau o gală, clasica rochie neagră este una dintre cele mai bune alegeri, deoarece o poți accesoriza în orice mod îți dorești.

Dacă vrei să adopți ideea de minimalism, alege bijuterii fine și elegante, poate o brățară din aur galben sau alb, un colier la baza gâtului ori cercei strălucitori. O geantă clutch iți va ține în siguranță telefonul și rujul, în timp ce pantofii cu toc înalt te vor însoți pe ringul de dans.

Pentru a te face cu adevărat remarcată, optează pentru unul dintre parfumurile arabesti pe care le ai în colecție.

Cu o aromă orientală și seducătoare, acesta va persista întreaga seară, completând cu succes o ținută de gală.

Ținuta casual de weekend

Ai libertatea de a experimenta diferite stiluri și combinații vestimentare atunci când compui o ținută pentru zilele mai relaxante. Poate vrei să pui accentul pe culoare, pe bijuterii sau pe încălțăminte, totul ține de tine și de mesajul pe care vrei să-l transmiți celor din jur.

Dacă mizezi pe simplitate, o pălărie de paie cu boruri largi se potrivește în orice context, mai ales dacă te-ai îmbrăcat cu o pereche de jeans și un tricou alb simplu. Pe lângă faptul că protejează capul de soare, dă un aer șic și relaxat aspectului tău.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

Un alt element care se potrivește indiferent de sezon sunt ochelarii de soare, Acum, ai la dispoziție o mulțime de modele dintre care poți alege, disponibile într-o varietate de culori, pentru ca tu să realizezi combinații stilistice de impact.

Ținuta pentru o întâlnire romantică

Atunci când vrei să sărbătorești o etapă semnificativă în relația ta amoroasă, ținuta vestimentară trebuie să fie cu adevărat specială, să emane feminitate, gingășie și delicatețe. Alege să porți bijuteriile care au o valoare sentimentală pentru amândoi- poate fi vorba despre inelul de logodnă, verigheta, o brățară primită cadou de Crăciun ori o pereche de cercei. Accesorizează zona capului cu o bentiță din rafie și piele ori prinde părul cu un set de agrafe cu perle. Pentru un plus de stil și rafinament, ia cu tine și o geantă crossbody din piele neagră, decorată cu feronerie aurie.

Ținuta pentru o petrecere de seară

Când vine vorba despre distracție, nu există vreun mod în care poți să dai greș. O rochie furou din mătase în tonuri nude, alături de o pereche de saboți din piele velur, o geantă din paie, un colier auriu impunător și o brățară din oțel inoxidabil placat cu aur combină eleganța cu extravaganța.

În egală măsură, dacă vrei să strălucești pe toate planurile, poți merge pe varianta paietelor. Fie că este vorba despre o rochie, fustă, bluză ori o pereche de saboți din piele, cu siguranță vei ieși în evidență indiferent de eveniment. Poți menține un echilibru în această ținută prin a renunța complet la accesorii- paietele vor face toată treaba.

Citeste si: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”- kfetele.ro

Citeste si: Detalii cutremurătoare despre crima care a șocat o lume întreagă! Cum și-a găsit sfârșitul Kristina Joksimovic, fostă Miss Elveția?- radioimpuls.ro

Citeste si: Cele mai spectaculoase ținute de la MTV Music Awards 2024. Cum au apărut vedetele pe covorul roșu- antena3.ro

Fiecare ocazie la care participi necesită o abordare diferită, în funcție de tematică, locul unde se desfășoară evenimentul și codul vestimentar. Cu toate acestea, încearcă să nu respecți întocmai fiecare tipar, adaugă fiecărei ținute o notă personală prin bijuterii, genți, parfumuri, încălțăminte sau alte accesorii care te fac să te simți puternică și încrezătoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si