Cum să alegi inelul de logodnă perfect

Dintre toate bijuteriile pe care le are, pentru orice femeie, inelul de logodnă este cel mai important, cu cea mai puternică semnificație. Cererea în căsătorie este un moment memorabil, plin de emoții, care vine cu promisiunea unei vieți alături de persoana iubită, astfel că inelul de logodnă trebuie să se ridice la importanța momentului.

marți 26 martie 2024 , 10:16

Inel de logodna

[Sursa foto: Pexels.com]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

De asemenea, o femeie își va da jos de pe mână această bijuterie în rare ocazii și din acest motiv, atunci când faci alegerea ar trebui să-ți îndrepți atenția către inele de calitate, care să reziste bine în timp.

Iată cum să alegi inelul de logodnă perfect:

Stabilește-ți bugetul

Este un aspect esențial, de care ar fi bine să te ocupi încă din momentul în care te-ai decis să o ceri în căsătorie, pentru că ar putea fi necesar să faci niște economii, dacă ți-ai propus să iei bijuteria care să o impresioneze. În funcție de metal, de piatră și de montură, prețul poate să meargă destul de sus și trebuie să fii pregătit, pentru că în acest caz chiar nu e loc de compromis, iar iubita ta să primească inelul la care visează. Bineînțeles, există și variante foarte accesibile și frumoase, pe care și le poate permite oricine, fără a-și destabiliza bugetul.

Mărimea potrivită

În cele mai multe cazuri, inelele se pot modifica, însă operațiunea va fi imposibilă la unele modele și ar fi bine să-ți iei măsuri de precauție și să determini mărimea exactă a inelului. Imaginează-ți cam cât de mare ar putea fi dezamăgirea iubitei atunci când vede inelul perfect, dar constată că este prea mic sau prea mare și va trebui să se mulțumească cu un alt model. Dacă ai norocul ca ea să poarte deja un inel pe degetul respectiv, atunci lucrurile sunt simple: îl măsori și mergi la sigur. Dar există suficiente metode prin care poți să determini mărimea potrivită, fără ca ea să știe, pe care le vei descoperi pe wikiHow.  

Diamant sau pietre colorate?

Diamantul este cea mai potrivită piatră pentru un inel de logodnă, pentru că este simbolul iubirii eterne și durabile. Prin urmare, aceasta va fi întotdeauna prima opțiune. Cu toate acestea, există și femei care preferă pietrele colorate, care au o semnificație specială pentru ele sau pur și simplu iubesc culorile și atunci - da - va trebui să alegi ceva care să-i producă surpriza la care te aștepți. Safirul, rubinul, ametistul și smaraldul sunt cele mai frecvente opțiuni pentru un inel de logodnă atunci când diamantul iese din ecuație.

Aur sau argint?

Aurul - galben sau alb - este opțiunea tradițională, însă argintul poate fi o variantă la fel de bună. În plus, sunt femei care au un atașament aparte pentru argint și - dacă este și situația ta - asta trebuie să alegi. Aurul roz este, de asemenea, o altă opțiune, care este foarte agreată în ultimii ani.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Război în Israel: Viitorul șef Hezbollah a fost vizat într-un atac cu bombe grele... Război în Israel: Viitorul șef Hezbollah a fost vizat într-un atac cu bombe grele antibuncăr. Bilanțul morților a ajuns la 37 în ultimele 24 de ore
spotmedia.ro
Expertul care a spus că Ashley nu există anunță ce ne așteaptă în weekend: De această... Expertul care a spus că Ashley nu există anunță ce ne așteaptă în weekend: De această dată, un ciclon autentic
b1.ro
Prima fotografie realizată de Kate Middleton, după ce a fost diagnosticată cu cancer.... Prima fotografie realizată de Kate Middleton, după ce a fost diagnosticată cu cancer. Mesajul ascuns din fotografia cu Prințul Louis (FOTO)
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si