O mana de om. Atat  mai ramasese din ceea ce putea fi un copil normal. In urma cu trei ani Alex, fiul unor romani stabiliti in Canada, isi dadea ultima suflare, dupa o lupta cumplita. Cand medicii legisti l-au cantarit, avea 17 kilograme, cat un copil de cinci ani, desi el avea 15 ani.

Desi Alex ar fi avut o sansa la viata, cu un tratament corect administrat, Rodica si Emil Radita au refuzat sa il ajute medical. Au ales calea izolarii.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

In incercarea de a arata ca sunt nevinovati parintii lui Alex au prezentat un filmulet de la aniversarea baiatului. Un trup firav, care abia se mai putea misca. Nici macar in ultima clipa mama si tatal copilului nu au cerut ajutorul. Credeau ca vindecarea vine prin rugaciune.

Trei ani a durat procesul in care judecatorii canadieni au incercat sa afle adevarul despre modul in care a Alex a murit.

Necropsia a scos la iveala lucruri tulburatoare: organismul baiatului era macinat de infectii. Cu lacrimi in ochi, procurorul care a investigat cazul lui Alex Radita spune ca pedeapsa este una corecta, dar din pacate nimic nu il va aduce inapoi pe copil.

Magistratii canadieni au explicat in sentinta ca cei doi parinti romani au planificat uciderea fiului lor si l-au fortat sa ramana inchis in casa in timp ce il infometau pana la moarte.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si