Potrivit realitatea.net, tot ce ai nevoie este apa, sare si cativa catei de usturoi. Dupa ce se curata soriciul de grasime, se taie in fasii subtiri si se pun intr-un borcan de 800 de ml. Se toarna o saramura formata din apa, 4-5 linguri de sare si 4-5 catei de usturoi si se lasa la race. Daca in timp, apa se coloreaza de la sangele lasat de sorici, se schimba saramura. Asa se obtine un sorici gustos, moale si fraged numai bun de mancat.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si