Close sidebar
Close sidebar

Cum sa pastrezi soriciul moale si fraged pentru mai mult timp. Care este secretul gospodinelor

Gospodinele au o reteta speciala pentru a pastra soriciul moale si fraged pentru mai mult timp. Secretul este unul foarte simplu.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit realitatea.net, tot ce ai nevoie este apa, sare si cativa catei de usturoi. Dupa ce se curata soriciul de grasime, se taie in fasii subtiri si se pun intr-un borcan de 800 de ml. Se toarna o saramura formata din apa, 4-5 linguri de sare si 4-5 catei de usturoi si se lasa la race. Daca in timp, apa se coloreaza de la sangele lasat de sorici, se schimba saramura. Asa se obtine un sorici gustos, moale si fraged numai bun de mancat.

Citeste si: Iasmina este adolescenta din Iași, care și-ar fi pus capăt zilelor după o ceartă cu părinții. Verișorul tinerei face declarații cutremurătoare: „A fost pedepsită”- kanald.ro

Citeste si: Andreea Nechita, fiica unui cunoscut dezvoltator imobiliar din Iași, a murit subit la doar 22 de ani! Tânăra a fost găsită fără suflare în locuința familiei sale. Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie și-a drogat fetița de un an ca să câștige mai mulți urmăritori pe TikTok. Fetița a fost operată degeaba pe creier de două ori- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI