Altex şi MasterCard desfăşoară, în perioada 17 noiembrie- 5 decembrie, campania „Plăteşte cu cardul tău MasterCard şi primeşti un voucher de 50 de lei cadou”. Iniţiativa Altex şi MasterCard se derulează până la finalul campaniei de reduceri Blec Fraidei, pe durata căreia retailerul de electronice şi electrocasnice vinde la promoţie produse de peste 300 de milioane de euro.

Campania „Plăteşte cu cardul tău MasterCard şi primeşti un voucher de 50 de lei cadou” funcţionează astfel:

- faci cumpărături online, pe altex.ro sau mediagalaxy.ro, mai mari de 300 de lei;
- achiţi cu un card de credit sau un card de debit MasterCard sau Maestro produsele preferate;
- primeşti un voucher de 50 de lei cadou.

Când plasezi comanda, este nevoie să ai o adresă de e-mail validă. Pe adresa de e-mail în cauză o să primeşti atât confirmarea plasării comenzii cât şi voucherul cadou. În cazul în care o să cumperi, de pe altex.ro sau mediagalaxy.ro, între 26 noiembrie şi 5 decembrie, o să primeşti voucherul/ voucherele pe 21 decembrie. După ce o să intri în posesia voucherului, o să-l poţi folosi să cumperi alte produse de pe altex.ro sau mediagalaxy.ro până 28 februarie 2019. Un voucher va putea fi utilizat la o singură comandă, mai mare de 100 de lei, efectuată doar online, pe altex.ro

sau mediagalaxy.ro. Voucherul poate fi folosit doar dacă diferenţa de plată este achitată cu acelaşi card de credit/debit MasterCard folosit la prima tranzacţie, din perioada 17 noiembrie- 5 decembrie.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

La campania Altex şi MasterCard poate să participe orice persoană fizică, rezidentă în România, cu vârsta minimă de 18 ani (împlinită la data începerii campaniei), „cu capacitate deplină de exerciţiu, care deţine un card de credit sau debit MasterCard”.

Campania este valabilă la achiziţia oricărui produse de pe altex.ro şi mediagalaxy.ro, de la maşini de spălat rufe şi plite electrice, până la scutece şi apă minerală plată.

Dacă vrei să citeşti tot regulamentul campaniei Altex şi MasterCard, intră aici: https://altex.ro/regulament-plateste-cardul-mastercard-primesti-voucher-cadou/pag/.

Cum poţi să cumperi produsele de care ai nevoie?

Ca să cumperi produsele de care ai nevoie de pe altex.ro poţi să plăteşti cu cardul, cash sau, dacă nu dispui de suficiente fonduri, să apelezi la una dintre soluţiile de creditare puse la dispoziţie de retailerul de electronice şi electrocasnice. Altex gestionează activitatea de acordare a împrumuturilor pentru clienţii interesaţi prin intermediul Credex.

Conform website-ului oficial al companiei electroIT, ai trei soluţii de finanţare la care să apelezi pentru plata cumpărăturilor tale: carduri de credit, credit instant în magazin şi credit de consum  100% online.

În situaţia în care deţii un card de credit emis de una dintre băncile comerciale şi instituţiile financiare nebancare cu care Altex are parteneriat, iată ce trebuie să ştii: „Persoanele care utilizează cardurile de credit în magazinele/site-urile Organizatorului au posibilitatea să opteze la momentul efectuării plăţii, pentru eşalonarea (în

vederea rambursării) a valorii tranzacţiei efectuate, într-un număr de rate lunare egale, calculate cu sau fără dobândă, în conformitate cu planul financiar agreat de către Banca cu Altex.” Informaţiile anterioare sunt de pe website-ul altex.ro şi se regăsesc în regulamentul campaniei de rate la POS pentru tranzacţiile cu carduri de credit, pe care retailerul o are activă între 23 noiembrie şi 5 decembrie.

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Referitor la creditul instant în magazin, poţi să împrumuţi 300-30.000 de lei, pe o perioadă între 6 şi 60 de luni. Dobânda anuală fixă este de 35%, în vreme de Dobânda Anuală Efectivă (DAE), pentru perioada maximă, este de 41,6%.

Dacă vrei să accesezi un credit 100% Online, respectă paşii de mai jos:
- alege produsele pe care le doreşti şi selectează modalitatea de plată „Rate online prin Credex”;
- intră în legătură video cu un consultant financiar şi semnează online contractul;
- este nevoie să ai la îndemână cartea de identitate şi să efectuezi comanda de pe un dispozitiv cu acces la cameră video şi microfon.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si