Cum să schimbi sufrageria cu un living care să fie primitor? Iată 3 sfaturi utile pentru un spațiu modern!

Amenajările interioare se realizează în urma consultării unor specialiști sau conform unui proiect bine stabilit, astfel încât întreaga familie și prietenii care te vizitează să beneficieze și de funcționalitatea spațiului, și de frumusețea acestuia.

miercuri 03 aprilie 2024 , 16:01

Cum să schimbi sufrageria cu un living care să fie primitor? Iată 3 sfaturi utile pentru un spațiu modern!

[Sursa foto: Poză de Vecislavas Popa pe Pexels.com]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Amenajările interioare se realizează în urma consultării unor specialiști sau conform unui proiect bine stabilit, astfel încât întreaga familie și prietenii care te vizitează să beneficieze și de funcționalitatea spațiului, și de frumusețea acestuia. Dorința de confort se corelează cu nevoia de relaxare și intimitate, pentru a genera un microclimat favorabil în locuință sau în căminul conjugal. Atât alegerea stilului de amenajare, cât și culorile selectate vor contribui cu succes la realizarea obiectivului stabilit. Cu alte cuvinte, amenajarea interioară a locuinței este o investiție pe termen lung și are un rol determinant asupra atmosferei de bună dispoziție din familie. Dacă vrei să afli detalii despre transformarea unei sufragerii clasice într-un living modern, vei descoperi în continuare cele mai utile informații.

Alege stilul potrivit pentru a realiza un living primitor!

Dacă vrei să faci o investiție pe termen lung în locuință, este momentul să te gândești foarte bine și să alegi stilul cel mai potrivit cu privire la amenajările interioare. Mobilierul și obiectele de decor au devenit învechite sau uzate? Este momentul să faci o schimbare și să transformi vechea sufragerie într-un living modern sau chiar într-un open space. 

Ce ai de înlocuit în sufragerie? Iată cele 3 sfaturi utile pentru obținerea livingului modern!

1. Piesele de mobilier pentru living

Printre acestea se enumeră cele mai importante: o canapea, fotolii, o măsuță pentru cafea sau ceai, scaune pentru dining, o masă, o bibliotecă. Toate acestea se găsesc pe ha.ro, unde ai la dispoziție o mulțime de modele și culori pentru toate buzunarele.

2. Sistemul de iluminat pentru living

În funcție de lumina naturală de care beneficiază camera, vei putea alege corpuri de iluminat, lustră, candelabru, spoturi sau o combinație între acestea.

3. Obiectele decorative pentru living

În funcție de stilul ales vei personaliza spațiul cu câteva tablouri, statuete, plante ornamentale sau vaze cu flori. 

În funcție de suprafața camerei, vei putea alege stilul dorit. Un living mic va fi în culori deschise, pentru a crea senzația de spațiu generos. Un living mare va fi colorat cât mai discret, astfel încât să fie evidențiate piesele de mobilier sau obiectele decorative.

Cum folosești noul spațiu în mod eficient?

Dacă într-un living cu suprafață mică amplasezi televizorul pe perete, cu ajutorul unui suport practic și canapelele fără mânere, extensibile, vei obține cât mai mult spațiu pentru a-ți desfășura activitățile zilnice și a te bucura alături de familie de o atmosferă primitoare. Mai mult, funcționalitatea spațiului te va ajuta să realizezi chiar și un open space, pentru a servi masa cu familia sau cu prietenii în living.

Într-un living cu suprafața generoasă poți realiza celule de interes, în funcție de nevoile familiei. Astfel, în zona bibliotecii poți amenaja spațiul cu o canapea pentru a citi în voie cărțile preferate. În spațiul de relaxare poți amplasa măsuța de cafea și fotolii confortabile, în timp ce în fața televizorului se potrivește o canapea cu mânere solide sau un colțar. La servirea mesei se va utiliza spațiul special amenajat în acest scop.

În concluzie, dacă vrei să adopți un stil modern poți transforma o sufragerie într-un living primitor dacă respecți sfaturile utile și aloci suficiente resurse pentru a obține rezultate optime.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este... Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”
spotmedia.ro
Mormântul unui copil vampir, descoperit în Polonia Mormântul unui copil vampir, descoperit în Polonia
b1.ro
Prima fotografie realizată de Kate Middleton, după ce a fost diagnosticată cu cancer.... Prima fotografie realizată de Kate Middleton, după ce a fost diagnosticată cu cancer. Mesajul ascuns din fotografia cu Prințul Louis (FOTO)
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si