Foarte mulți oameni dețin carduri bancare, pentru a încasa fie alocația, fie pensia sau chiar salariul lunar. Există cazuri în care aceste carduri sunt blocate în bancomate. Dacă și tu te-ai confruntat cu această problemă, acum am găsit soluția. În cinci minute, îți poți recupera cardul „înghițit” de bancomat. Învață acest truc.

Citeste si: Anchetă la tarabe după prețurile umflate

De fiecare dată când mergem să scoatem bani de pe card, stăm cu teama că putem să rămânem fără card și fără bani, dacă ATM-ul blochează în interior cardul bancar. Tu poți face ceva în acest sens.

Trucul care îți salvează cardul bancar

Renunță la această teamă. Există un truc care te va scăpa de acest tip de probleme. Și angajații de la bancă meniți să te ajute în această problemă îl folosesc. Ce-i drept este foarte simplu, însă nimeni nu s-ar fi gândit la el.

Citeste si: Preţ cozonac 2022: Câţi bani vor scoate românii din buzunar?

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Deși este un truc simplu, care nu te complică deloc, trebuie să ai grijă la timp. Dacă vrei să-ți salvezi cardul, trebuie să o faci în primele cinci minute. Pentru a recupera cardul blocat în bancomat, ține apăsat butonul „Cancel” în continuu timp de 3-5 minute, iar când bancomatul vă va propune să anulați operațiunea nu luați degetul și apăsați în același timp ȘI pe „OK”.

Dacă recurgi la această operațiune în primele cinci minute după ce cardul ți-a fost blocat, ești un caz fericit fiindcă ATM-ul o să îți returneze cardul bancar, considerând operațiunea anulată.

Dacă ați respectat acești pași, însă cardul nu a fost salvat, este timpul să așteptați în jur de 10 minute restarea bancomatului.

Citeste si: Din cauza prețurilor mari, este suficient ulei la raft, dar nu mai sunt cumpărători

După acest timp dacă nu apare nimic care să vă ducă cu gândul că-l puteți recupera cât mai repede, este timpul să mergeți la unul dintre angajații unei bănci și să expuneți problema, explicând pe larg cum s-a petrecut totul, când și unde.

Citeste si: Prețul benzinei și prețul motorinei au crescut! Cât costă astăzi, la pompă, litrul benzină și cel de motorină


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si