Astazi vom cauta solutii la intrebarea: cum sa te imbraci cand esti gravida.

"In primul rand doamnelor  trebuie sa stiti ca daca  sunteti gravide nu inseamna ca nu puteti fi in tendinte. anul acesta se poarta atat culorile tari cat si imprimeurile florale asa ca eu va recomand sa indrazniti", spune stilista.

"Kim Kardashian a demonstrat ca poti sa fii sexy  si in timpul sarcinii alegand sa poarte rochii foarte stramte ca acestea de aici", spune stilistul.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mihalea Leventer:" Sunt preferate fie rochitele largi care camufleaza dezvoltare sarcinii, mai nou chiar si lucruruile mulate din tesatura elastica cu o strnasoare lejera astfel incat sa nu aopese burta gravidei".

"Materialul este elastic  tocmai de aceea se muleaza foarte bine pe corp si e foarte confortabil in sarcina", spune stilistul.

Stilista ne mai recomanda gravidelor care inca merg la serviciu sa isi cumpere o fusta si o pereche de pantaloni cu elastic care lasa burta sa se simta confortabil.



Am aflat ce culori se poarta, ce imprimeuri se poarta. Acum vom merge la doman doctor Leventer ca sa vedem care sunt tesatrurile recomandate in timpul sarcinii

"Traditional sunt recomandate  tesaturile cu fibra naturala, se recomanda bumbacul, matasea pentru ca in aceste tesaturi gravida trabnspira mai putin", a spus aceasta.



Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si