Close sidebar
Close sidebar

Cum scapam de carutele din Bucuresti? Autoritatile vor lua masuri drastice, dupa ce amenzile s-au dovedit inutile

Problema carutelor care se plimba nestingherite pe strazile din Capitala dureaza de ani buni, iar pana acum, autoritatile nu au gasit solutii. In legislatia actuala nu exista prevederi referitoare la interzicerea accesului carutelor in orase.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Locuitorii din Sectorul 6 s-au obisnuit cu carutele rromilor care trec zilnic pe strada, in cautare de fier vechi.

Numeroasele amenzi date de politisti proprietarilor acestor mijloace de transport s-au dovedit a fi inutile de-a lungul timpului pentru ca proprietarii nu le platesc niciodata si nici nu au proprietati pe care autoritatile statului  sa le poata executa silit.
Numai in luna iunie in Sectorul 6 amenzile date de politisti proprietarilor de carute au fost de 9300 de lei.
Primaria Sectorului 6 vrea ca de acum sa le fie confiscate  carutelor tuturor celor care circula cu ele pe strazile Capitalei.
"Avand in vedere numarul mare de situatii in care au fost depistate vehicule cu tractiune animala care circulau pe drumurile publice ale Sectorului 6, au fost facute demersuri pentru desfasurarea unor actiuni comune cu angajati ai Administratiei Domeniului Public si Dezvoltare Urbana Sector 6 in vederea aplicarii sanctiunii contraventionale complementare- confiscarea bunului folosit", se arata in documentul primit de la Primarie, scrie ziare.com.

Numeroasele amenzi date de politisti proprietarilor acestor mijloace de transport s-au dovedit a fi inutile de-a lungul timpului pentru ca proprietarii nu le platesc niciodata si nici nu au proprietati pe care autoritatile statului sa le poata executa silit.

Numai in luna iunie in Sectorul 6 amenzile date de politisti proprietarilor de carute au fost de 9300 de lei.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Primaria Sectorului 6 vrea ca de acum sa le fie confiscate carutele tuturor celor care circula cu ele pe strazile Capitalei.

"Avand in vedere numarul mare de situatii in care au fost depistate vehicule cu tractiune animala care circulau pe drumurile publice ale Sectorului 6, au fost facute demersuri pentru desfasurarea unor actiuni comune cu angajati ai Administratiei Domeniului Public si Dezvoltare Urbana Sector 6 in vederea aplicarii sanctiunii contraventionale complementare- confiscarea bunului folosit", se arata in documentul primit de la Primarie, scrie ziare.com

.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI