Close sidebar
Close sidebar

Cum scapi de muste, tantari si gandaci. Este cea mai ieftina si eficienta solutie

Odata cu venirea caldurii, te trezesti in casa cu tot felul de insecte, dar mai ales cu tantarii care nu te mai lasa in pace. Pulverizeaza asta in casa si vei scapa de probleme.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pastrarea curateniei este un lucru complicat, care necesita mult efort. Insectele sunt de obicei atrase de casele murdare, asa ca ai grija. Sunt destul de greu de eliminat odata ce iti invadeaza casa.Exista, insa, un amestec simplu, natural si ieftin care te scuteste de aceste probleme si pe care il poti face acasa cu usurinta.

Ingrediente: jumatate de cana de ulei vegetal, jumatate de cana de sampon si jumatate de cana de otet. Tot ce trebuie sa faci este sa le pui pe toate intr-o sticla cu pulverizator si sa dai prin diferite zone din casa, iar tantarii si musculitele vor fi la pamant in cateva ore.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI