Sebastian Matisan, VICTIMA: Distributia este separata de partea asta de facturare, ori ping-pong-ul acesta intre Enel Distributie si Enel Muntenia a facut ca la doua incidente pe care le-am inregistrat la domiciliu in 2015 sa nu fiu despagubit.

Este cosmarul contribuabilului care incearca sa-si recupereze banii pe electrocasnicele distruse de suprasarcinile de tensiunea din reteaua electrica.

Chiar daca Autoritatea de Reglementare in domeniul Energiei are in vigoare o procedura prin care, in teorie si in 30 de zile, suma ar trebui returnata. Reglementari despre care pagubitii nu prea stiu ce sa spuna.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”- wowbiz.ro

Citeste si: DIICOT cere arestarea preventivă a fraților Tate. Sunt acuzați că au obținut milioane de dolari din exploatarea unor minore- antena3.ro

Sebastian Matisan, VICTIMA: S-a povestit aici de oameni care isi angajeaza specialisti sa le traduca reglementarile ANRE, ceea ce este rusinos.

Pana uriasa de electricitate din capitala de pe 1 noiembrie nu i-a speriat pe bucurestenii afectati. Cea mai mare frica a fost sa nu ramana fara televizoare sau frigidere cand revine curentul.

Mai ales ca despagubirile se dau doar in baza unor documente justificative, care trebuie depuse in cel mult 10 zile de la incident.

Cu alte cuvinte, tot pagubitul trebuie sa dovedeasca faptul ca supratensiunea din retea i-a ars electrocasnicele.

O plangere la Protectia Consumatorului ar urgenta lucrurile?

 Daniel Zamfir, senator: Credeti cumva ca eu sunt vreun fan al ANPC-ului? In niciun caz.

Potrivit procedurilor ANRE,  cetateanul pagubit mai atrebuie sa prezinte actele de achizitie ale produselor deteriorate, dar si confirmarea costurilor de reparatie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si