Sorin Grindeanu a fost numit recent prim-ministru si a avut un inceput de an foarte aglomerat, mai ales ca a trebuit sa gestioneze situatia drumurilor intr-o tara aflata sub nameti. Cata vreme a fost deputat si presedinte al consiliului judetean, Grindeanu a avut mai mult timp pentru a se dedica pasiunii sale si a sotiei, calatoriile.

Sorin si Mihaela Grindeanu au plecat in majoritatea vacantelor alaturi de bunii lor prieteni, Tiana si Lucian Taropa.
Tiana este partenera de afaceri a Mihaelei Grideanu, ambele detinand actiuni la o farmacie din Timisoara, iar Lucian a fost consilier local, dar si director de marketing al Aeroportului International Timisoara.
In 2013, de exemplu, cele doua familii au fost intr-o vacanta prelungita in Italia si Elvetia, cu un traseu ce a inclus Coasta Amalfitana, Toscana, lacul Como, precum si cateva lacuri din Elvetia.
Ulterior, sotii Grindeanu si prietenii lor au fost intr-o vacanta in Insula Creta. In februarie 2014, presa banateanu relata ca Sorin si Mihaela Grindeanu sunt la schi, in Austria, alaturi de familia Taropa.

 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Destinul tragic de care au avut parte trei membri ai aceleiași familii din Bistrița. Au fost găsiți morți în casa lor- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si