In articol:
Am venit acasă la sătmăreanul Cristian Molnar, care are o experiență de peste 20 de ani în bucătărie. Ne-a așteptat cu grătarul încins pentru a ne arăta, concret, cum să facem micii astfel încât carnea să iasă suculentă.
Citește și: VIDEO- Cât costă carnea de miel la producători
Cristian Molnar, bucătar: ”Atunci când lasă un strat fin de cenușă grătarul e încins.”
Când a luat naștere pasiunea lui Cristian pentru bucătărie
Așadar, așezăm micii pe grătarul fierbinte și ne pregătim să-i întoarcem de pe o parte pe alta. Între timp, Cristian ne povestește despre pasiunea de a fi bucătar.
Citeste si: Iasmina este adolescenta din Iași, care și-ar fi pus capăt zilelor după o ceartă cu părinții. Verișorul tinerei face declarații cutremurătoare: „A fost pedepsită”- kanald.ro
Citeste si: Andreea Nechita, fiica unui cunoscut dezvoltator imobiliar din Iași, a murit subit la doar 22 de ani! Tânăra a fost găsită fără suflare în locuința familiei sale. Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc- wowbiz.ro
Citeste si: O femeie și-a drogat fetița de un an ca să câștige mai mulți urmăritori pe TikTok. Fetița a fost operată degeaba pe creier de două ori- antena3.ro
Cristian Molnar, bucătar: ”Totul a început în 2022, în Italia, de la spălatul vaselor și încet încet, în ani, am ajuns să fiu bucătar.”
Cum facem ca micii să nu se lipească?
Cristian Molnar, bucătar: ”Trebuie să fim atenți să nu ia foc, mi-am pregătit apa în caz că grăsimea se scurge pe cărbuni, să nu ia foc. Dacă avem grătar cu capac îl închidem, la mine nu e nevoie, nu o să ia foc. Când au făcut crustă peste tot sunt gata. I-am făcut suculenți.” Rezultatul e un fel de repetiție pentru weekend-ul acesta, când cei mai mulți români vor consuma mici și bere.
Desigur, mititeii se servesc întotdeauna cu muștar.