In articol:
Am venit acasă la sătmăreanul Cristian Molnar, care are o experiență de peste 20 de ani în bucătărie. Ne-a așteptat cu grătarul încins pentru a ne arăta, concret, cum să facem micii astfel încât carnea să iasă suculentă.
Citește și: VIDEO- Cât costă carnea de miel la producători
Când a luat naștere pasiunea lui Cristian pentru bucătărie
Așadar, așezăm micii pe grătarul fierbinte și ne pregătim să-i întoarcem de pe o parte pe alta. Între timp, Cristian ne povestește despre pasiunea de a fi bucătar.
Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro
Cristian Molnar, bucătar: ”Totul a început în 2022, în Italia, de la spălatul vaselor și încet încet, în ani, am ajuns să fiu bucătar.”
Cum facem ca micii să nu se lipească?
Rezultatul e un fel de repetiție pentru weekend-ul acesta, când cei mai mulți români vor consuma mici și bere.