“Iesisem la ora 22 de la munca si in drum spre casa am oprit la benzinarie. Am bagat benzina si stergeam geamurile. La doua pompe mai incolo de mine vine o “tanti” la vreo 40-45 de ani.

O acosteaza “baiatul de la pompa”, ea ii zice cat sa bage si se duce la casierie, in magazin. “Baiatul de la pompa” scoate un bidon de 5-6 l din tomberonul de langa pompa, il umple, il baga la loc in tomberon si continua sa-i umple lui “tanti” rezervorul.

Femeia a platit suma si a plecat. P-asta chiar n-o stiam!”, a scris motociclistul indignat, citat de publicatia AutoBild.ro.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Martorul a mai adaugat ca aceasta intamplare i-a servit ca lectie. “De atunci nu bag decat cu manuta mea benzina sau daca nu scap de “Baiatul de la pompa”, stau langa el pana termina de bagat. Cine stie cate bidoane am umplut fara sa stiu.”

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si