Close sidebar
Close sidebar

Cum se mai simte Mioara Roman dupa ce a fost jefuita de hoti! Ce masuri de precautie a luat! Video Exclusiv!

Mioara Roman a trecut prin clipe de cosmar in urma cu cateva saptamani cand a fost jefuita de hoti, acasa. Mama Oanei insa si-a revenit, insa i-a fost invatatura de minte.

G.G.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Mioara Roman a fost jefuita, in urma cu cateva saptamani, in propria casa, de trei barbati care s-au oferit sa repare un burlan de scurgere, initial cerand 50 de lei in schimbul lucrarii, apoi o suma mult mai mare, iar in timpul negocierilor au sustras bunuri din locuinta.( Vezi AICI de ce au fost eliberati hotii)

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie a mâncat cenușa soțului mort când a aflat că acesta a înșelat-o toată viața. A scris și o carte despre asta- antena3.ro

Politia a fost sesizata si un echipaj a intervenit imediat, iar hotii au fost prinsi in scurt timp. Mioara Roman i-a iertat, insa i-a fost invatatura de minte. Femeia si-a revenit din soc si e mult mai atenta cui ii deschide usa si in gura cui se uita, dupa cum ne-a marturisit chiar fiica ei, Oana, care sustine ca a fost mai speriata ca mama ei.

“Mama e un om puternic, e un om care nu se lasa doborat asa… cred ca mai afectati am fost noi cumva, decat ea, sincer, pentru ca sperietura si pentru noi a fost foarte, foarte mare. Ea in schimb si-a revenit foarte repede. Mi-a aratat inca o data ce fel de caracter incredibil de puternic are. Masuri de precautie? Nu mai deschide usa aia de la balcon, i-am explicat ca usa aia nu mai trebuie deschisa niciodata.

E ok. Ea si-a revenit repede, si oricum hotii au fost prinsi”, ne-a declarat Oana Roman.



 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI