În drumul spre mare, punctul cel mai aglomerat de pe Autostrada Soarelui este podul de la Fetești-Cernavodă. Acolo stau foarte mulți oameni care așteaptă pentru a-și plăti taxa de trecere pe pod.

Citeste si: Circulatia trenurilor spre litoral a fost dată peste cap

Există însă câteva metode prin care poți evita toată aglomerația. Poți plăti atât online, cât și prin sms sau transfer bancar.

Cum poți plăti online taxa de pod Feteşti-Cernavodă

Conform informaţiilor oferite de CNAIR, pentru a plăti taxa de pod ,  şoferii trebuie să acceseze site-ul taxadepod.ro, urmând acești pași:

1. Selectați plata taxei de pod Fetești Cernavodă, în formularul tip calculator din homepage.

2. Alegeți metoda optimă de plată.

3.. Introduceți datele dumneavoastră.

Apoi introduceți detaliile de facturare (persoană fizică/juridică, adresa), detaliile autovehiculului (însemnul de stat, numărul de inmatriculare și seria de sașiu) și detaliile clientului Taxadepod.ro: nume, prenume, număr de telefon și adresa de e-mail.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Bifați "Accept termeni și condiții", după care apăsați "Platește"

Dacă ați ales să plătiți prin card credit/debit, BT24 Banca Transilvania sau

24 Banking BCR, peajul va fi emis și trimis pe adresa de e-mail specificată doar după primirea confirmării de plată de la procesatorul de plăți online PayU. Dacă ați ales să achitați prin transfer bancar, peajul online va fi emis după confirmarea creditării contului companiei noastre cu suma transferată.

Puteți face acest lucru trimițând copia ordinului de plată prin e-mail, la comenzi@ taxadepod. ro sau prin fax, la (004) 0264 – 593.707.

Factura fiscală, împreuna cu peajul electronic vor fi transmise exclusiv pe adresa de e-mail. Opțional, le puteți primi acasă sau la serviciu (dar numai daca exista o solicitare scrisă în acest sens) prin curier rapid cu plata la destinatar.

Taxa de pod Fetești-Cernavodă plătită cu cardul

Procesarea plăților online prin card este făcută de PayU. Emiterea peajului și expedierea lui prin e-mail se vor face numai după ce se confirmă efectuarea plății. Confirmarea plăților se face în 4-5 minute de la ultimul pas efectuat de către client online.

Va fi necesar să completați un formular cu informațiile cardului. Pentru plătile cu carduri de credit/ debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro), este folosit sistemul 3D Secure care asigură tranzacțiilor online același nivel de securitate precum al celor realizate la bancomat sau la comerciant.

Citeste si: Trafic aglomerat pe Autostrada Soarelui pe sensul catre litoral!

Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumpărături online cu orice card emis sub licența Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit și cele electronice Maestro și Visa Electron.

Sunt acceptate cărțile de credit/debit Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, Carduri virtuale Visa sau MasterCard. Folosind plata prin cardul bancar, comanda va fi procesată imediat.

Cum poți plăti taxa de pod Fetești-Cernavodă prin SMS

Taxa de pod Feteşti poate fi achitată şi prin SMS. În reţeaua Orange, spre exemplu, paşii pentru achitarea taxei sunt:

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

1. SMS la numărul 7577

Trimite un SMS la 7577 cu numărul de înmatriculare al mașinii, urmat de cifra corespunzătoare tipului de vehicul, de exemplu: B54CMX 1

2. Primirea mesajului cu detalii

Citeste si: Soferii pot plati rovinieta si taxa de pod de la Fetesti prin intermediul unei aplicatii de mobil

Vei primi imediat printr-un mesaj solicitarea de a confirma cu DA toate detaliile cererii: numărul de înmatriculare, tipul vehiculului și tariful pentru traversarea podului.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si