Asadar, in Capitala, doamnele vor sa fie mai aranjate ca oricand de 8 martie ca doar o data pe an e ziua lor! iar posibilitati exista!

Altfel se pregatesc, insa, domnii nascuti parca si crescuti sigur in birturile tarii. In vreme ce doamnele lor viseaza la flori, praline si sampanie, alesii lor de-o viata au alte ganduri:  "Un set de pumni.

Ca sa le movam la ochi sa nu le mai cumparam vopsele", spune un barbat despre cadoul pregatit sotiei.

Pentru gluma nesarata, domnul din imagini  risca sa doarma pe pres la noapte. Nu disperati, insa, caci romantismul n-a disparut de tot pe ulitele tarii.  Dovada vie si exemplu pentru toti acest barbat care se declara pregatit pentru marea sarbatoare:  "I-am adus un sutien, o pereche de chilotei...", se lauda el.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Simplu si la obiect! De ce sa riste sa dea gres?? Caci la oras, incurcate sunt caile alegerii unui cadou potrivit pentru iubita, sotie sau pentru mama.

In magazinele de decoratiuni interioare, am surprins forfota mare. Barbatii, care mai de care mai inventivi, s-au intrecut in alegerea cadoului perfect. "Am venit sa cumpar niste flori pentru iubita mea. Nu prea ma apricep dar domnisoara mi-a aratat niste buchete ceva mai deosebite, ceva mai indicat pentru prietena mea.", spune un barbat.

Un alt domn in cautare de cadou s-a gandit in primul rand la ceea ce ii place prietenei.

"Cumpar catelului prietenei o gentuta! E 8 martie, ii cumperi catelului? Pai abia si l-a luat si e foarte incantata si trbeuie sa-si ia tot felul de accesorii din acestea. Ea are un chiuaua si asta cred ca s-ar potrivi.", spune un altul.

Pe iubita am facut-o fericita, pe catelul ei de-asemenea, acum urmeaza mama! "Ma gandeam sa optez pentru o inima din aceasta e foarte chic asa. Si pentru mine, de ce nu, un semn din acesta la intrare ca sa stiu unde stau.", spune cineva.

Domnilor, va dorim succes in alegerea cadoului potrivit! Gestul conteaza enorm, dar daca este si pe placul doamnei va fi perfect!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si